writing-img

nakup rabljenega vozička

clock-img

19.06.2006, 13:12

clock-img

Anonimen

user posted image  

Peg Perego Pliko Completo  Bolha > Igrače in otroška oprema > Otroška oprema > Peg Perego Pliko Completo

Peg Perego Pliko Comp

Cena:15.000 SIT   
leto

Prodam otroški voziček, ohranjen, star 3 leta. Primeren je tudi za dva otroka, ker ima drugi otrok zadaj stojišče. V zloženem stanju zavzame zelo malo prostora, tako da je primeren tudi za manjše avtomobile. Dodatna oprema: zimska vreča, strehica in zaščita za veter in dež.

Za povečavo slike kliknite na ikono:
user posted image user posted image user posted image
user posted image

Kako se vam zdi tale oglas? A se ga splača kupiti?
Prosim za vaše mnenje,
LP

clock-img

19.06.2006, 13:21

clock-img

beti 1

pencil-img

1684

Če imaš možnost ga pojdi še pogledat, sicer pa izgleda dobro ohranjen in cena je ugodna. Mi smo slabše ohranjenega pred dvemi leti prodali za 20.000.

clock-img

19.06.2006, 14:00

clock-img

fricka

pencil-img

751

Jaz lahko samo rečem, da bi zagotovo kupila še enkrat PP.

clock-img

19.06.2006, 14:22

clock-img

mojčca

pencil-img

2260

Pozdravljeni!

Brat prodaja voziček in če vas zanima, mi pišite na zasebno sporočilo. Ima tudi poslikanega, tako da vam lahko pošljem tudi slike. Cena pa je, mislim da okoli 12.000,00 SIT (točno ceno vam lahko povem popoldan, če ste seveda zainteresirani).

Lp

clock-img

19.06.2006, 14:38

clock-img

Anonimen

Mojčca, a je PP Pliko?

clock-img

19.06.2006, 14:44

clock-img

Anonimen

Meni se cena ne zdi visoka, sploh če je tako ohranjen, kot zgleda na sliki. Pejt ga še pogledat, če lahko.

Mi imamo tudi PP, star leto, stalno v akciji, izgleda pa kot nov-se mi zdi, da je PP dobre kvalitete.

clock-img

19.06.2006, 21:58

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Absolutno!

Jaz sem od sodelavke kupila starejšo verzijo za več denarja, in je resnično uporaben, ga bomo do konca pokončaliuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

22.06.2006, 11:38

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

tud mi ga imamo in je res zakon!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem