writing-img

nakup satnovanja

clock-img

16.06.2006, 13:56

clock-img

Anonimen

Prosim, če mi daste kakšno idejo kako najhitreje najdem stanovanje za kupit v okolici Ljubljane (Dožale, Mengeš, Kamnik). Cena nekje do 17 mil. Gledam po internetu, ali se naj javim kakšni agenciji ali katera varianta bo najhitrejša, najcenejša in najzenaslivejša.
Najlepša hvala za vse ideje
Lep pozdrav

clock-img

16.06.2006, 16:07

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Agenciji boš plačala 2% (+20% DDV) od vrednosti nakupa user posted image  

in če boš naletela še na kakšno agencijo s katero ima prodajalec dogovor boš plačala še prodajalčevo provizijo in sploh ne boš vedela user posted image  

mi prodajamo stanovanje in imajo ene agencije ful čudn pristop user posted image

clock-img

16.06.2006, 21:51

clock-img

Anonimen

Na internetu je ful oglasov, pa vsak, ki prodaja mimo agencije, da sigurno v Salomonca oglas.
Lahko daš tudi oglas, da sama kupuješ. Vse kar prek interneta, tudi v Salomonca, zastonj.

clock-img

16.06.2006, 21:53

clock-img

Anonimen

Še to: brezveze, da greš k agenciji, da ti išče, ker agencije prav tako oglase v Salomoncu pobirajo in se same ponujajo kot posredniki.

Drugo pa je, če ima agencija v ponudbi kakšno konkretno stanovanje in si preko njih ogledaš samo tisto.

clock-img

17.06.2006, 10:57

clock-img

Anonimen

Za moje stanovanje sem dala 12 mio, agencija je dala ceni, ki je bila za milijon in pol višja. Glej salamonca!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem