writing-img

nalepka otrok v avtu,kje najti pravo?

clock-img

09.02.2010, 09:12

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

Ker sem sita tistih starodobnih nalepk otrok v avtu,se obračam na vas.
Rada bi imela nalepko kjer bi bila nakracana(se pravi narisana,kot da riše otrok)ati ,mami,štirje otroci in kuža.

clock-img

09.02.2010, 09:44

clock-img

vanilla

pencil-img

875

Zakaj pa je ne nardiš sama? Na en debelejši papir lahko narišeš na računalnik to kar hočeš, dodaš barve in vse... Sprintaš v velikosti kot jo želiš in plastificiraš.
Midva sva tako naredila "nalepko" za naš avto.

clock-img

09.02.2010, 10:26

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

probaj TUKAJuser posted image

clock-img

09.02.2010, 10:33

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Mi smo jo sami naredil, če ta zanima mi lahko pišeš na ZS

user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 9.2.2010 10:42:09 >

clock-img

09.02.2010, 10:35

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

Katjuša hvala ampak mi imamo štiri sončkeuser posted image ,bi bil trikotnik premajhenuser posted image

Hvala punce sem klicala v tiskarno in mi jo bodo naredili po moji željiuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 9.2.2010 10:37:42 >

clock-img

09.02.2010, 10:43

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Katjuša hvala ampak mi imamo štiri sončkeuser posted image ,bi bil trikotnik premajhenuser posted image

Hvala punce sem klicala v tiskarno in mi jo bodo naredili po moji željiuser posted image user posted image user posted image

sam, da si našla drugače pa bi se vam mi tudi prilagodiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hotla sem ti samo pokazat kako naša zgledauser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem