cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

namazi

clock-img

04.03.2009, 19:43

clock-img

Pika Zoja

pencil-img

765

pripravljate kakšne doma? Tunin, ribji, zeliščni itd?

clock-img

04.03.2009, 19:50

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

Tuninega.user posted image V tuno damo čebulo, majonezo ter malo kisle smetane. Čisto enostavno in zeloo dobro. user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

04.03.2009, 20:00

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Jaz tudi tuninega. Je pa not česen, čebula, tuna, jajček, maslo, zdenka sir, majoneza, gorčica in kumara. Zmiksano v multipraktiku. Za znoret dober je.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

04.03.2009, 20:00

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Skutni tudi ni švoh. Skuta, jajce, na drobno nasekljana čevbula, sol poper in malo rdeče paprike.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

04.03.2009, 20:22

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

A kdo slucajno pozna recept za mesno-zelenjavni namaz, ki ga jedo otroci v vrtcu, soli in na pediatricni? user posted image  

Meni je ful ful dober, pa nikjer ne najdem recepta. Vem, da je oranzen, da so notri jajca, kisle kumare in sunka, to je pa tudi vse kar vem.

clock-img

04.03.2009, 20:39

clock-img

muška

pencil-img

3223

Delam ribjega(tu in tam, ko so slavja, ker tega nihče ne je pri nas); sardine pretlačim z vilico, dodam nasekljano čebulo in česen, peteršilj, zdenka sir, začinim in mislim, da je to to. 

clock-img

04.03.2009, 21:08

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR

A kdo slucajno pozna recept za mesno-zelenjavni namaz, ki ga jedo otroci v vrtcu, soli in na pediatricni? user posted image  

Meni je ful ful dober, pa nikjer ne najdem recepta. Vem, da je oranzen, da so notri jajca, kisle kumare in sunka, to je pa tudi vse kar vem.

Pri nas imamo tudi vsi ta namaz radi.

Naredim ga pa takole: narbam šunko ali posebno, kuhana jajca, kisle kumarice in surov korenček, v vse skupaj pa vmešam še majonezo, kislo smetano, malo gorčice ter sol in poper. Po okusu včasih dam noter še malo kisa od vloženih kumaric.

clock-img

06.03.2009, 20:16

clock-img

Anonimen

iz skute -> skuta,drobnjak,bučno olje in sol

clock-img

06.03.2009, 20:24

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

liptauer - skuta, rdeča paprika, jajca, kisle kumare, čebula, kisla smetana, peteršilj, pekoča paprika...
tunin - lahko samo tuna in kisla smetana user posted image sicer pa tuna, čebula, mal kaper, mal gorčice, kisla smetana in majoneza

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

06.03.2009, 21:14

clock-img

Mele

pencil-img

15

tunin namaz: dve mali konzervi tunine v oljčnem olju
                     žlica kečapa
                     žlica ajvarja
                     žlica majoneze
                     vse skupaj s paličnim mešalnikom zmešaš v gosti namaz, ki mu po okusu dodaš sol in malo peteršilja

šolski namaz: 40dag poli salame
                      kisle kumarice ( po okusu)
                      2 trdo kuhani jajci
                      žlica gorčice
                      žlica majoneze
                      vse sestavine daš v palični mešalnik zmelješ v gosti namaz, če pa imate raje večje koščke salame in                        kumar le te  narežeš in zmešaš z ostalimi sestavinami

clock-img

14.03.2009, 19:47

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

user posted image user posted image user posted image  O super sta

clock-img

24.03.2009, 13:42

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

a pripravi katera to na zalogo in spravi v hladilnik? koliko časa to počaka?jaz sem edina pri hiši k bi kaj takega jedla pa se mi za en obrok tega sploh ne splača pripravljat.

clock-img

24.03.2009, 20:35

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Jajčni namaz imaš lahko v hladilniku do 3 dni (pa itak nikoli ne ostane toliko časa user posted image ). Če odpreš novo posebno, pa sveža jajca skuhaš. Kisla smetana in ostale sestavine pa kakšen dan tudi počakajo.

Malo sama presodi po sestavinah, ki jih boš v namaz zmešala. Če jih same pustiš kakšen dan, potem lahko počakajo tudi v namazu.

clock-img

26.03.2009, 21:47

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Tuna s curry-jem:
konzerva tune
ta velka zlica majoneze
ta velka zlica kisle smetane
curry cca. majhna zlicka
sol, poper

najboljsi namaz pr nas doma.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem