writing-img

napad na revije...

clock-img

02.11.2004, 14:20

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Moj 6 mesečni fantek mečka liste in revije da je joj. Celo revijo super mami mi je zmečkov ko sem brala. S¸em ga mela v naročju in brala on pa prime za list povleče strga stan in zmečka list. Sedaj sedi z mano in kako ga zamotim brez problema damn mu list papirja ki ga mečka da je kr nemogoče.:)-

clock-img

02.11.2004, 14:22

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Naš pa takoj z njim v usta:)- , ko bi še druge stvari tak rad papcal:)-:)-

clock-img

02.11.2004, 14:30

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Tudi pri nas gre vse v usta.Najlepše so ji reklame.Kako fino,teh je vedno preveč pa še škoda jih ni.Vsaj nekomu pridejo prav.

:muca:

clock-img

02.11.2004, 14:44

clock-img

puncica

pencil-img

9847

ja pri nas isto, a kaj ko se naveliča pol pa dol meče. Pa pri nas ni dobr taka revija, ki je preveč trd list, zakon je dnevnik, večer, al pa delo :)-:)-

clock-img

02.11.2004, 14:47

clock-img

kimi

pencil-img

3836

jaz mu časopis ne pustim je preveč strupen list se pa fajn zmehča ko ga poslini pa še strupen ni toliko kot tiste barve. a veste kako tipkam tako da me drži za desno roko in tipka z mano jaz pa tipkam z eno roko z drugo ga držim:)-

clock-img

02.11.2004, 22:05

clock-img

Blanka77

pencil-img

341

Kimi, za revijo Supermami se nič ne sekiraj, ker itak ni kej brat in b+naj tvoj otroček to veselo trga in slini. Najina Lana ta biznis obvlada že kak mesec in se tud do pol ure zamoti z reklamami. Dons sem ji dala Šparovo in sem ugotovila, da te niso v redu, ker puščajo črno barvo. Jutri dobi Tuševo al pa kako revijo.

clock-img

02.11.2004, 22:07

clock-img

Blanka77

pencil-img

341

Tist bin plus sem natipkala čisto pomotoma in ne gre za kako vesoljsko sporočilo.

clock-img

02.11.2004, 22:10

clock-img

kimi

pencil-img

3836

jaz sem pa mislila da so vesoljci..no važno da niso da si le ti:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem