writing-img

napaka pri fugah

clock-img

27.05.2008, 10:44

clock-img

snake

pencil-img

716

zidar nam je v kuhinji naredil sive fuge(kot dogovorjeno) v dnevni pa bele in se tolče, zmotil se je!!! kaj ve katera od vas, al pa vprašte vaše može če se to da kako popravit brez da bi se strgalo ven fug....????obstaja kaka stvar da se fuge navrh samo pobarva????????

življenje je lepo

clock-img

27.05.2008, 14:48

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

Iz spletne strani merkurja, sem zasledila naslednje

Barvanje fug Vprašanje:
Zanima me ali obstaja barva ali kakšen drugi način da bi spremenili barvo fug na talnih ploščicah v kuhinji in jedilnici, namreč sedaj so svetlo-rjave fuge, želeli pa bi temno-rjave zaradi ujemanja barvnih odtenkov z lesenimi stopnicami (barva češnje) in kuhinje (barva češnje).
Odgovor:
Najpreprostejša rešitev je, da previdno (da ne poškodujemo ploščic!) izpraskamo fuge ven in znova zafugiramo s fugirno maso primernega barvnega odtenka. Kakršno koli barvanje fug ima zgolj kratkotrajen učinek, saj je takšno barvanje le površinsko, barva pa se s površine dokaj hitro spravi dol zaradi čiščenja.

Tako, da brez moža, ti lahko povem, da barvanje, ne bo prineslo dolgotrajnega učinka; žaluser posted image

clock-img

27.05.2008, 14:53

clock-img

snake

pencil-img

716

jojuser posted image ma kdo bo praskal veš koliko tega jeuser posted image

življenje je lepo

clock-img

27.05.2008, 16:46

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

zidaruser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem