writing-img

napenjanje še enkrat mogoče...

clock-img

23.07.2010, 17:43

clock-img

legenda_m

pencil-img

498

...malo drugače. zanima me koliko časa so rabili vaši dojenčki da so predelali napenjanje zaradi nezrelosti prebavil? 3 mesece, več? manj. naš nadobudnež bo kmalu dopolnil 3 mesec pa se še vedno napenja. ja vem, lahko bo pa trajalo 3 mesece pa en dan. mogoče 2 ali 3. mogoče bo pa rabil 4 mesece. in ja vem, da niti 2 otroka nista enaka. v glavnem samo zanima me koliko časa je trajalo pri vas. in pa kdaj ste nehale uporabljati antiflat, sab simplex in podobne zadeve. hvala lp

clock-img

23.07.2010, 18:12

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Naš fantek krčev na srečo sploh ni imel. Je pa bil sosedov fantek zelo bogi, tja do 4. meseca so ga vse noči prenosili, podnevi niso sprejemali nobenih obiskov, razen domačih, ker se je nonstop samo jokal. user posted image  Kapljice so pa sprobali vse možne in ni nič pomagalo. Po 4. mesecu se je pa na hitro vse skupaj nehalo.

clock-img

23.07.2010, 18:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.07.2010, 21:05

clock-img

soncnica 3

pencil-img

420

Naš taprvi jih je imel tudi že v porodnišnici /ja in vem kako to izgleda/ in so trajali nekje do 1 meseca, ob večerih po pol ure, tadrudi pa je star 1 mesec, jih ima od 15. dneva starosti, se pa začnejo že dopoldne, po jedi, včasih 5x na dan, včasih 2X, mu pa ful pomaga Kuminin sirup, ki ga damo v mleko /krči os občutno krajši/, prej s kapljicami sab simplex in vetrovnimi kapljicami - tudi po 20 minut, sedaj 1-2 minuti, praviloma ne več kot 10  minut. Pa se tudi jaz tolažim, da bodo mogoče kmalu minili, ker so pri prvem izzveneli po 1 mesecu.

Srečno vsem "sotrpinom" s krčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj čim prej minejo.

clock-img

25.07.2010, 21:57

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Pri prvi punci so trajali cca 3 tedne, pri drugi malo več kot 4 mesece.user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

clock-img

25.07.2010, 22:15

clock-img

naja78

pencil-img

2169

ojla.
no naš prvi: po končanem,dopolnjenem 3 mesecu,kot bi odrezalje nehalo ,pa se mi zdi da smo tud imeli koncentratuser posted image

drugi: ne preveč pa že od porodnišnice,jokal je mogoče tja do 1,5 meseca malo na dan,bolj zvečer,ko sem na dieti brez kml,jajc,pa so kar minili,tudi napenjanje.
sedaj pa vidim zopet preskok:je star 4 mesece,manjka mu 1 teden,pa je spet drugi,sploh nevem kdaj prdne,kaka,....user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem