writing-img

napenjanje in vetrovi

clock-img

15.09.2005, 14:16

clock-img

mucica1

pencil-img

225

Ojla punce,

sem na začetku drugega trimesečja in me daje malce nerodna težava - vetrovi

Ker hodim v službo je to precej nerodno in neprijetno. Sostanovalka v moji pisarni je super, tudi sama mama dveh otrok in je vse nosečniške težavice in nezgodice že preživela in jih tudi razumer, ampak meni je se vseeno malce nerodno. A se se kateri to dogaja?

Ce poznate kako čudežno zdravilo, napotek ali kaj podobnega za izginotje podobnih težavic, vas prosim za posredovanje.

Drugače se pa počutim odlično in sem ena prav zadovoljna

Lepo se imejte vse, pozdravcki

clock-img

15.09.2005, 19:22

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

sicer ne vem se nisem tako dalec imam pa ze rahle tezave z vetrovi! Jst ti lahko svetujem sam to da jej cim manj stvari z lupino! (grozdje, fizol ,tud hruske baje povzrocajo vetrove, ...)

Lep pozdrav pa cim manj vetrov

Katja

clock-img

16.09.2005, 11:13

clock-img

kati1

pencil-img

264

pozdravljena med nosečnicami

clock-img

16.09.2005, 15:47

clock-img

DrejcDrejc

pencil-img

480

Meni pa se riga in to po vsakem sadju.

Bljaki, pa da mi kakšen glasen uide kje v javnosti, ha ha ha! Potem samo še pljunem po tleh, pa bom pravi ded    !!!

Ma ne se sekirat, nekako že ukrotiš tisto burjo in tornade, sicer pa, kako že ... najprej zdravje, potem kultura?   

clock-img

16.09.2005, 19:51

clock-img

Yasminka

pencil-img

549

Hm... Malce se opazuj, po katerih jedeh te najbolj napenja. Tega se potem malce izogibaj. Pri meni napenjanje povzroča zelenjava in sadje . Edino kar pomaga je odprto okno, razumevajoči sodelavci in hitro "bežanje" v drug prostor, ko začutim, da bo prišel "nov val svežine" .

clock-img

18.09.2005, 19:59

clock-img

janč

pencil-img

136

jaz mam tud te težave,ampak imam srečo da se lahko zadržim, ko pa pridem domov, pa pač strelam kjerkoli mi paše

clock-img

18.09.2005, 20:54

clock-img

soncicaT

pencil-img

1018

:-))))))) Kak ste hecne...ja no sej tako je...jaz tud mam te težave , kaj moremo...posebej po paradižniku so še posebej dišeči.

Jaz se tud mal zadržujem, ni pa neke hude sile...kar zdržim, doma pa se sprostim.

Lp

clock-img

23.10.2005, 20:08

clock-img

FRAČAFELA

pencil-img

111

Jaz sem pa opazila, da ni važno kaj jem, ne jem. So tako hudi vetrovi. Če jem sadje in zelenjavo, so tudi dišeči, drugače pa bolj kamuflažni izpustiuser posted image . Je pa neprijetno, ker če sem nekje, kjer se zadržujem, me začne tako zelo boleti trebuh, da je kar hudouser posted image
Kaj ni nikjer kakega recepta, kako umiliti???user posted image

Ljubi in boš ljubljen!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem