writing-img

napet trebušček

clock-img

06.02.2009, 07:39

clock-img

Ula3

pencil-img

170

Zanima me, če ste tudi ve imele ob večerih prav izražen trebušček... jaz sem namreč noseča 10 tednov in zjutraj, dopoldan nimam nič trebuha, zvečer pa imam prav izražen nosečniški trebušček. Ne vem, verjetno je krivo to, ker res veliko pijem in imam dokaj slabo prebavo. Zredila se nisem več kot 0,5kg.user posted image

clock-img

06.02.2009, 07:52

clock-img

bambam

pencil-img

212

Ja, to je normalnouser posted image .
Prebava se počasni, pa hormoni delajo svoje.
Meni se je v drugo poznal trebušček pred 8 tednomuser posted image  in sva morala povedati vselo novico, ker ni šlo več skrivatuser posted image

clock-img

06.02.2009, 10:13

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

Tudi jaz sem bila v začetnih tednih kot balonček proti večeru,zjutraj pa nič...pravijo da so hormoni,pa naj bodo user posted image ...

clock-img

06.02.2009, 15:17

clock-img

Lenck

pencil-img

431

jaz imam trebušček vedno, zjutraj in zvečer. kar fajn okrogel, in to šele v 11. tednu. zredila pa sem se morda eno kilo, več ne. to sem povedala tudi ginekologinji, pa je rekla: "hja, to so hormoni". ene se pač hitro napihnemo, drugim se skoraj do konca ne pozna... jaz sem bom pač na koncu verjetno že kotalila user posted image

clock-img

06.02.2009, 15:23

clock-img

baby blue

pencil-img

2248

jst imam pa občutek da imam čez dan trebušček, zvečer ko pa ležim v postelji pa kot da ga nebi bilo user posted image

clock-img

06.02.2009, 18:35

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

IZVIRNO SPOROČILO: Ula3

Zanima me, če ste tudi ve imele ob večerih prav izražen trebušček... jaz sem namreč noseča 10 tednov in zjutraj, dopoldan nimam nič trebuha, zvečer pa imam prav izražen nosečniški trebušček. Ne vem, verjetno je krivo to, ker res veliko pijem in imam dokaj slabo prebavo. Zredila se nisem več kot 0,5kg.user posted image

Jaz sem tudi noseča 10 tednov in imam ravno tako zvečer ful napet trebuh, čez dan pa nič.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

clock-img

06.02.2009, 20:46

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

pri meni je bilo isto,da je bil zvečer bolj viden......sedaj je pa itak tak da se ga ne skritiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.02.2009, 10:45

clock-img

kaminek

pencil-img

1728

se pridružujem mnenju majchy23, tud jst sm v 10. tednu mela proti večeru bolj napihnjenga, zjutraj pa kot da se nič ne dogaja. sedaj pa se je že izobčil tko da ga ne morem več potegnit noteruser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem