writing-img

napet treduh in bolečine v jajčnikih

clock-img

20.11.2007, 19:45

clock-img

s@nny

pencil-img

95

Sem v 8 tednu in mam v službi ful stresno. Sem očitno tako napeta, da se mi trebuh čist otrdi in me začne špikati v jajčnikih, kot neki krči. Ne vem ali stres in slabo počutje v službi nevarno za otroka.

LP

clock-img

20.11.2007, 19:57

clock-img

onur

pencil-img

2700

Samo telo se med nosečnostjo preoblikuje in prilagaja, s tem posledično čutiš tudi posledice. Paziti moraš nase, kajti bolje je iti na bolniško in počivati ter uživati doma kot pa hoditi v službo v stresno okolje, ki vpliva nate, da se slabo počutiš. Sama tudi delam v stresnem okolju (delo z duševnimi bolniki) in dve kolegici, ki sta bili noseči sta predčasno odšli na bolniško, kar je bilo 100% bolj zanju in za bebico.

clock-img

20.11.2007, 20:15

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Toje čist normalno za nosečnost, ker se maternica pripravlja. Vso srečo in lepo nosečnost!

Lep pozdrav! K

clock-img

20.11.2007, 21:53

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Pri tej stvari se ni za hecat. če misliš, da je res prestresno, se pogovori z G za bolniško. je pa normalno, da se ti trebušček napenja. Bolečine v jajčnikih pa meni niso znane iz nobene nosečnosti user posted image  ( razen na koncu, k te itaq že vse boli user posted image )

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem