cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

napihnjen trebuh

clock-img

16.10.2007, 21:39

clock-img

Anonimen

ŽIVJO

Imam vprašanje in sicer me zanima, kdaj po zanositvi približno ste začutile, da imate nekako napihnjen trebuh?
Takoj v prvem mesecu že ali kasneje?

clock-img

16.10.2007, 21:45

clock-img

Pia77

pencil-img

612

Jaz sem ga na začetku imela napihnjenega podobno kot sicer pred M in nič bolj. Tista prava napihnjenost se je začela proti večerom nekje okol 9. tedna.

clock-img

16.10.2007, 21:53

clock-img

Anonimen

no ja sej tako misim kot pred menstruacijo. A prej pa nisi nič čutila napihnjenosti (prej kot v 9 tednu)

clock-img

16.10.2007, 22:00

clock-img

Anonimen

9 dni po oploditvi. Seveda je zdaj to stalnica, pa sem v 7 tednu.

clock-img

17.10.2007, 06:07

clock-img

fragola99

pencil-img

99

Že kakšen teden po oploditvi. Jaz sem bila grozno napihnjena, v drugem mesecu nosečnosti, si nisem mogla zapeti več nobenih hlač. Je pa res, da prej nisem imela nič trebuščka in sem nosila našponane kavbojke. Napihnjenost je pošla tam nekje v tretjem mesecu. Še zdaj ne vem zakaj me je tako napihovalo, ker imam redno prebavo in s tem tudi nikoli nisem imela težav.

clock-img

17.10.2007, 10:19

clock-img

TinaUros

pencil-img

240

Od začetka je bil napihnjen. Je blo težko opazit, kdaj je napihnjenost zamenjal ta pravi bušiuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem