writing-img

napihnjen trebuh

clock-img

16.09.2010, 11:25

clock-img

irenchy

pencil-img

17

pozdravljene! prosim za nasvet! naša nika ima pogosto, skoraj vsak dan napihnjen trebuh. včasih zgleda kot nosečnica. največji je takrat, ko pride iz vrtca. ko ga potipaš je tudi zelo trd. sem bila pri pediatrinji in mi je rekla, da je pač debela, ne ravno  s temi besedami ampak je namignila na to in da bo treba pazit pri prehrani. ampak meni se ne zdi tako. res da ni suhica, ni pa debela, je čisto normalna dveletnica.   zjutraj, ko se zbudi je njen tebuh raven. čez dan se ji pa nahpihne. ima kakšna podobno izkušnjo? kdaj napihnjeni trebuščki "izginejo" ?

hvala in lp

clock-img

16.09.2010, 13:55

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Aa ni velik trebušček normalen za tako male otročkeuser posted image . Naš je zdaj star 22 mesecev, tehta 13kg in velik cca 93 cm. Se mi ne zdi debel, ampak trebušček je pa ko balon. Ko utrdi trebušne mišice, pa najbrž splahni ta trebušček. Tak si jaz razlagam, ne delam panike iz tega, dokler nima težav, normalno kaka, je zdrav. 

clock-img

16.09.2010, 14:27

clock-img

a.jda

pencil-img

184

Pri naši punci - stari sedaj 6 let je popolnoma enako. Zjutraj popolnoma raven trebuh, zvečer pa napihnjen kot pro nosečnicah.
Zaradi tega je bila na večih preiskavih. Testirali so jo za razne alergije, mleko, itd. Ni pokazalo da je na kaj alergična, čeprav so sumili da bo sigurno pokazalo na kako hrano.
Naredili UZ trebuha, ki je pokazal veliko zraka v trebuhu. Zaenkrat še nič pametnega ne vemo kaj bi lahko bilo, verjetno se bomo odločili za biresonanco ali kaj podobnega.

clock-img

16.09.2010, 14:28

clock-img

polma

pencil-img

1836

Moja hči je imela tak trebušček do tretjega razreda, ko se je začela redit in intenzivno rast in se je pokazalo, da ima postavo po svoji babici-nima pasu, zredi se najprej v trebuh iin ima pravzaprav ves čas zalit trebuh. Ima pa dolge, vitke noge za minič user posted image .

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

clock-img

16.09.2010, 14:32

clock-img

polma

pencil-img

1836

Ojej, skor sem pozabla...dr. papuga mi je povedal, da kombinacija kruh+jogirt ali pa jajca+bela moka zapacka želodec, da taka hrana kvasi v želodcu, želodec se napihuje in da naj opustimo jajčne testenine in pa najljubšo večerjo moje hčerke, kruh+jogurt. vztrajala sem in je res pomagalo.

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

clock-img

16.09.2010, 15:01

clock-img

cukrček11

pencil-img

68

S tem ni nič narobe pač ma mal večji trebušček, tud naš ga ima pa ni nič kaj debeli. Ko bodo malce zrasli se to uravna.

clock-img

17.09.2010, 08:03

clock-img

neli365

pencil-img

257

Pri nas je enako, pride z velikim bauhijem, ampak posledica, ker misli da mora vse pojest v  vrtcu user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem