writing-img

napotnica k nevrologu

clock-img

10.09.2010, 13:06

clock-img

Anonimen

zdravo

mi smo bli dans  na rednem pregledu pri P in smo dubli napotnico za k nevrologu zaradi tega, ker ima en učk bol odprt kakor drugi pa me zanima, če je še katera mogla it k nevrologu pa kakšne so kej vaše izkušnje.

Lp

clock-img

10.09.2010, 13:51

clock-img

donat

pencil-img

359

jaz grem naslednji teden. Ne morem ti povedati kako pa kaj ker grem prvič.

daj me spomni, če slučajno pozabim ti javiti kako je bilouser posted image

clock-img

10.09.2010, 15:14

clock-img

ZoyaEva

pencil-img

484

Mi smo bili pri oftalmologu in sedaj smo napoteni še nevrologu. Ima pa tudi eno očko bolj odprto kot drugo. Oftalmolog je postavil diagnozo ptoza veke.  

clock-img

10.09.2010, 15:14

clock-img

Čili 1

pencil-img

126

Naša je imela že ob rojstvu eno oko ves čas skor čist priprto, drugo pa normalno odprto. H nevrologu naju niso poslali, sva pa bile napotene v razvojno ambulanto, ker se je poleg oči kazala asimetrija tudi drugje (rokice, nogice). Razvojna pediatrinja je omenila, da se pogledu skrajno v stran izogiba in nam je pokazala vaje za oko. Poslali so nas tudi na nevrofizioterapijo, kjer se je z vajami v enem letu asimetrija v vseh ozirih zelo popravila. Je skoraj neopazno. Pri enem letu in pol smo šli še na očesno kliniko, kjer so pregledi pokazali, da naj ne bi bilo kakih posebnosti.

clock-img

10.09.2010, 16:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: donat

jaz grem naslednji teden. Ne morem ti povedati kako pa kaj ker grem prvič.

daj me spomni, če slučajno pozabim ti javiti kako je bilouser posted image

no bom te spomnila

pa hvala vsem za odgovore

clock-img

10.09.2010, 22:59

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Moja hčerka je bla pri 13 mesecih in 15 mesecih pri nevrologu na pediatrični kliniki. Sicer zaradi drugih težav kot tvoj otroček - hipotonija. Če te vseeno kaj zanima pa vprašaj.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem