writing-img

napredovanje ko si na porodniški

clock-img

21.10.2008, 13:53

clock-img

dana

pencil-img

1395

Jaz pridem za redno napredovanje na vrsto drugo leto v novembru. Ampak takrat bom na porodniški. Ne vem pa kako je z napredovanjem ko si na porodniškiuser posted image  Ker tudi če napredujem v novembru se mi do vrnitve s porodniške (februarja) to ne bo nikjer poznalo. Je pa to skoraj pol leta.
Kako je s tem - če katera kaj več ve?

clock-img

21.10.2008, 14:04

clock-img

enkratna

pencil-img

821

Žal imam izkušnjo, da mi moja nadrejena ni odobrila zvišanje plače za zaposleno, ki bo v času (1x letno) generalnega napredovanja še na porodniški.

So delodajalci, ki te še vedno upoštevajo kot "redno delavko", pri nekaterih pa pomeni porodniška zamrznitev vsega za tisti čas... Torej, preveri v vaši kadrovski službi... Vsekakor pa v času, ko naj bi napredovala, ne moreš pričakovati višje porodniške, ker se ta računa iz preteklega povprečja...

clock-img

21.10.2008, 15:02

clock-img

brigitaa

pencil-img

335

Zanimiviuser posted image men ne uspe napreovat v rednem delovnem času, kje šele u porodniški, me direkt na cesto zabrišejo, da mam jz take težaveuser posted image

Kar ne ubije, te samo okrepi

clock-img

21.10.2008, 15:43

clock-img

lotoska

pencil-img

768

Zanimivo, jaz pa poznam primer ko je model napredoval za dva razreda (torej izredno) v oktobru, čeprav je bil tisto leto okrog 10 mes na bolniški. Sta si bila pa zelo dobra s šefom.

clock-img

21.10.2008, 20:53

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

V napredovalno obdobje se šteje tudi čas, ko si na porodniški. Se bo pa po novem napredovalo samo še s 1. aprilom (ne po se več preverjalo pogojev za napredovanje 3x letno).

clock-img

23.10.2008, 18:25

clock-img

PikicaStonoga

pencil-img

2919

Bolniška oz. porodniška gor ali dol, še vedno si v rednem delovnem razmerju in delovna doba teče ...torej ...napreduješ valda, smao poznalo se ti ne bo nikjer, dokler ne začneš dobivat plače ...jaz sem ranvo začela s porodniško in zdaj 1. nov bom dala za napredovanje, poznalo se mi pa ne bo CELO leto, ke rpač zdja dobivam porodniško in ne plače!

clock-img

24.10.2008, 13:06

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Po moje tudi porodniska tudi ne bi smela vplivati na napredovanje, saj ne bos prekinila rednega delovnega razmerja.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

25.10.2008, 12:57

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

V napredovalno obdobje se šteje tudi čas, ko si na porodniški. Se bo pa po novem napredovalo samo še s 1. aprilom (ne po se več preverjalo pogojev za napredovanje 3x letno).

A je kakšen zakon?

Ker meni so tudo "odšteli" čas porodniškeuser posted image

clock-img

25.10.2008, 20:34

clock-img

lotoska

pencil-img

768

Napredovanje je povezano z delovno oceno. Če nisi v službi, seveda ne moreš biti ocenjen, torej je odvisno koliko časa v koledarskem letu si na porodniški, da letna ocena ne izpade kot "neocenjena".

Zakon... ja do letos je to urejal Pravilniko o napredovanju javnih uslužbencev in Zakon o javnih uslužbencih, zdaj je pa drugače. Po starem sta bila omenjena predpisa po istih kriterijih  podlaga za letno oceno in oceno za napredovanje.

clock-img

27.10.2008, 13:10

clock-img

dana

pencil-img

1395

Hvala za odgovore.
Pa še eno vprašanje - kje pa to piše, da se bo zdaj samo 1. aprila napredovalo in da se ne bo več preverjalo 3x letno?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem