cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

narhinel-t

clock-img

24.01.2007, 13:40

clock-img

taca

pencil-img

191

Hojla punce!
Imam težave z narhinelom-pumpico za črpanje noska. Ko vlečem smrklje ven, se mi tista penca, ki naj bi bila za zaščito obrne okrog, in mi smrklji pridejo čez, tudi v cevko, dobila sem jih pa že tudi v usta user posted image .
A ima katera podobne težave in kaj ste naredile. Ali je katera pogruntala, da bi se namesto tiste pence lahko dalo v nastavek kaj drugega user posted image  ?
Prosim za pomoč in nasvete!
Hvala in lp Taca

clock-img

24.01.2007, 13:51

clock-img

tevža

pencil-img

591

midva imava pumpico od chicco-ta in nimava nobenih težav. v nosek mu kapnem par kaplic fiziološke, da se vse skupaj "zmehča", potem pa potegnem s pumpico ven. nima pa najina pumpica nobene pence, tako da ti pa tu ne morem pomagati...user posted image

lp

clock-img

24.01.2007, 13:52

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Penice ne dajaj notri s prsti ampak tako, da najprej na pult položiš penico, potem pa plastičen nastavek nanjo povezneš kot pokrov, tako bo najbolj naravnana in se ti ne bo premaknila.
Pa na par tednov jo je fajn vseeno menjat, v bistvu je namenjena enkratni uporabi.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

24.01.2007, 14:00

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Kako pazamenjaš penco?
Jo sama iztrižeš? 

clock-img

24.01.2007, 14:06

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Kupiš komplet nastavkov.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

24.01.2007, 15:10

clock-img

yaris

pencil-img

549

U tudi mi smo že dosti šmrkeljčkov čez cevko pojedli.Una spužvica ne zaustavi vseh šmrkljov.Ampak nosek dobro spuca.

clock-img

24.01.2007, 17:22

clock-img

mojčika

pencil-img

2406

Eh, če bi jo ves čas menjavali, bi samo kupovali nastavke, smo bili 4 tedne zamašeni, pa še poceni niso...

Jaz jo dam ven, potegnem enkrat in smrkelj očistim z robčkom ven, en sam ne pride v cevko, potem pa znova, vsake toliko pumpco operem pod vročo vodo...

Imam dve, jih čistim in to je dovolj...

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

clock-img

24.01.2007, 17:25

clock-img

rija

pencil-img

15589

sicer ne vem kak zgleda ta pumpica, ampak tale goba se mi zdi skrajno nehigienična! a si zamislite, kaj vse ostane v njejuser posted image  bljak!

Jaz mam pumpico brez gobe, ki jo je lahko očistiti, ker je celotna iz plastike, pa še nikoli nisem papcala smrkljev. In tudi nobenih rezervnih delov ni treba kupovati. Nastavka sta dva, eden pač za rezervo.

...vox populi...

clock-img

24.01.2007, 18:00

clock-img

taca

pencil-img

191

Rija kakšna pa je pol ta plastična pumpica? A je kaj učinkovita?

LP
taca

clock-img

25.01.2007, 12:45

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Jaz sem pa te penice stran pometala, sem mislila, da so samo embalaža user posted image ... Pa nosek ravno tako dobro očisti.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

25.01.2007, 12:46

clock-img

rija

pencil-img

15589

Taca: nam je user posted image  pa še marsikomu drugemu tudi user posted image  zgleda pa kot cev, z dvema odebeljenima koncema.....ne vem kak naj opišem....user posted image

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem