writing-img

narkoza za CR

clock-img

13.11.2007, 08:36

clock-img

živa23

pencil-img

12

ojla

pripravljam se na drugi porod, ki bo CR (že vnaprej načrtovano). Prvič sem imela splošno narkozo, sedaj pa me zanima , ve ki imate izkušnje s tem, kaj je boljše - splošna ali samo lokalno? mislim na okrevanje po CR, kajti prvič sem bila zelo utrujena po narkozi, razmišljam pa, da mogoče ne bi bilo slabo, če bo seveda možnost, da bi prosila samo za lokalno, pa še dogajanje praktično spremljaš.. rodila bom v celjski porodnišnici, ima katera izkušnje tam v teh primerih?
Pa še nekaj.. nekje sem zasledila, da obstaja možnost kasnejše pojavitve materinega mleka pri vnaprej načrtovanem CR. Je to res ali je to odvisno od vsake posameznice?

lp

clock-img

13.11.2007, 08:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.11.2007, 08:49

clock-img

racman2

pencil-img

151

Lep pozdrav!
Če ne prenašaš splošne narkoze, bi bilo mogoče fajn, če bi probala spinalno. Si čist pri sebi, seveda ti dajo tudi blago pomirjevalo, je pa fino ker takoj veš zakaj gre in ti ni nič slabo zaradi prebujanja iz splošne narkoze. Ne vem, pogovori se pred operacijo z anesteziologom, noge pa so omertvičene kake 4 ure.
Pa srečno.

clock-img

13.11.2007, 08:58

clock-img

zoom zoom

pencil-img

977

Jaz sem imela prvič spinalno in je bilo super. Drugič sem pa tudi prosila, če bi lahko imela spinalno, pa je anestezist kratko in jedernato rekel ne, tako da sem imela splošno. Mi je bilo vse skupaj zelo čudno, ampak ...

Rodila obakrat v LJ.

clock-img

13.11.2007, 09:03

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Imela sem urgentni CR, a kljub temu možnost izbire. Odločila sem se za spinalni CR, rodila sem v PO (dec.05). user posted image

clock-img

13.11.2007, 10:10

clock-img

emaa

pencil-img

7450

imela cr, sem se odločila za spinalni blok in mi ni žal, ker narkoze ne prenašam najbolje. 

clock-img

13.11.2007, 10:13

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Jaz sem želela spinalno, pa mi niso ugodili. CR je bil že v naprej načrtovan. Sem imela pa od prej ene anomalije, zato tudi taka odločitev, da so lahko naredili še mal remonta. user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

13.11.2007, 12:43

clock-img

Majabo

pencil-img

553

no jaz sem imela lokalno pa je nisem dobro prenasala in koncala z narkozo

clock-img

13.11.2007, 12:56

clock-img

živa23

pencil-img

12

no zdaj pa res ne vem kaj naj, najboljše, da se pozanimam v porodnišnici, pa bomo videli kaj bo..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem