writing-img

naslednji dan

clock-img

16.11.2006, 11:51

clock-img

sabina

pencil-img

39

Zanima me ali se tudi vam dogaja, da ste naslednji dan po sexu (ali pa samo po orgazmu povzr. s samozad.), zelo zrajcane. Meni se to redno dogaja v dop. urah. (ko sem v službi nažalost). Saj sploh ne razmišljam o sexu, občutek pa je fizično tako močan, da mi je skoraj slabo. Nekajkrat sem imela priložnost iz službe mimogrede, (ko sem šla po opravkih), skočiti domov in s pomočjo vibr. mi je prišlo v 3 min.

clock-img

16.11.2006, 12:39

clock-img

*dvojčica*

pencil-img

10

Moram priznat da se mi še ni zgodilouser posted image ...ampk bravo tebiuser posted image ...ti hormončki divjajouser posted image

clock-img

16.11.2006, 13:26

clock-img

petraz

pencil-img

1328

user posted image user posted image user posted image ... ne vem....

clock-img

16.11.2006, 19:40

clock-img

tonja

pencil-img

1112

Jaz sem pa naslednji dan v službi bolj sproščena in imam bolj mirne živčke ter več potrpljenja.user posted image

clock-img

16.11.2006, 23:47

clock-img

Anonimen

Z Zakonom o delovnih razmerjih bi bmorali uvest obvezno vsakodnevno seksanje za vse: predsednike držav, politike, šefe, učitelje/ce, uradnike/ce (birokrate)... Kak ljubi mir bi bil na svetuuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem