writing-img

naslov internetne strani dr Lukmana

clock-img

16.01.2006, 15:16

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

A ga katera ve? Baje ima svojo stran , pa mi na nobenem brskalniku  ne vrže ven. al pa ne iščem prav?!

MONTIGNAC

clock-img

16.01.2006, 17:43

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

A ma svojo internetno stran al kaj??? pa ded je pravi as, no. On je tudi moj G, tak da me res zanima, če ma ktera to stran. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

16.01.2006, 17:45

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

http://www.ginekologija-lukman.si/

evo, našla s prve!

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

16.01.2006, 20:38

clock-img

tija75

pencil-img

108

A ve katera mogoče koliko stane 3D posnetek na CD in pregled z 3D UZ-jem pri dr. Lukmanu.

Čao in hvala za odgovor, seveda če katera ve.

Tija

clock-img

16.01.2006, 20:43

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

milan.lukman@siol.net

vprašaj ga!

clock-img

16.01.2006, 20:44

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

No, pozabla sem še napisat, da je ful prijazen gospod in ti bo sigurno vse razložil po mailu (čeprav verjetno sestra odgovarja, ki je tudi ok, samo malo počasna user posted image user posted image ). 

clock-img

16.01.2006, 21:19

clock-img

Pi@

pencil-img

119

3d UZ stane 13.000 posname ti pa na USB ključ (za CD žal ne vem). Se ful splača dat ta denar za to kar dobiš v zameno. Midva sva bila navdušena.user posted image

12.4.2006 nas je osrečil mali Bor

clock-img

22.01.2006, 18:42

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

O hvala sončece - jaz sem se šele danes spomnala tole pogledat. Kak hudiča men pa ni vrgl za boga ne nič ven! Si bom prebrala internet za telebane. user posted image
MI gremo našga sončka 31.1. gledat k Lukmanu, pa vam sporočim , kako je blo. Če se takle fajn vidi ko tamle na slikicah bo itak super. Sem bla pa že zadnjič na nuhalni pri Strahovi ful navdušena, ko se je tak lepo vidlo kak miga pa maha...

MONTIGNAC

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem