cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nastavek za školjko

clock-img

25.05.2007, 20:15

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Mi imamo WC školjko, ki ni standardne ovalne oblike, ampak je skoraj pravokotne oblike (keramika dolomite). Zadnjič smo kupili nastavek za na WC, ker bi Neja zelo rada lulala v školjko, pa smo kupili napačnega. Sva bila prepričana, da so unikatni. Kupovala sva v Baby Centru in ko smo hoteli zamenjat, so rekli, da nimajo takih modelov.
A mi zna kdo pomagat, kje bi mi to lahko kupili?

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

25.05.2007, 21:56

clock-img

Anonimen

Mi imamo tudi Dolomitovo kvadratno školjko, pa sem od svakinje dobila nastavek od Babybjorna in je čist ok. Kje ga je kupila pojma nimam, ker je njen najmlajši star že 8 let user posted image

clock-img

25.05.2007, 21:59

clock-img

Anonimen

Evo ga user posted image  imajo ga v BC user posted image

user posted image

clock-img

25.05.2007, 22:10

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

In ta paše na kvadratasto školjko? Pa v BC da ga imajo? Tastu so dali dobropis, ker so zagotavljali, da takega nastavka nimajo, da bi pasal na to školjko. user posted image

clock-img

25.05.2007, 22:12

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Mah, mi imamo že ene dva različna nastavka, pa noben ne paše na našo školjko. Še ena izmed brezveznih investicij. Jessy, ti ju bom lahko pokazala, pa boš probala, pri nas niso v uporabi, ker res niso zihr.user posted image  Sem mislila, da ta stvar čisto sede noter v školjko, ampak sem se motila.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

25.05.2007, 22:18

clock-img

Anonimen

Nikoli si nisem mislila, da bom tole sploh kdaj objavila, ampak user posted image  še dobro, da sem jo v sredo zdrgnila user posted image

user posted image
Na to školjko paše tisti nastavek, ki sem ga prej nalimala. 1000000000000% user posted image

clock-img

26.05.2007, 09:18

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Maxica, kakšno školjko pa imaš?

Sunqueen, , tudi mi imamo točno tako školjko, le pokrov je naš ta prvi že v smeteh, ta drugi pa ni tako zravnan kot ta prvi, ker jih ne delajo več, tako da je rahlo dvignjen in po moje je v tem vsa fora.
Hvala za informacije!

Maxica, za tvoje nastavke se pa priporočam in tudi odkupim, če bi bili vredu.

clock-img

26.05.2007, 16:09

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jessy, mi imamo navadno školjko, ovalno, ne tako kvadratno. Ko se dobiva, ti bom še to prinesla pokazat, saj so še čisto neuporabljeni.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem