writing-img

nastavek za WC školjko

clock-img

17.01.2009, 13:31

clock-img

Anonimen

Imamo štirikotno WC školjko in na to školjko ne gre ovalen nastavek za otroka. Ima katera podoben problem? Kje se da dobiti nastavek ki bi pasal na WC.

clock-img

17.01.2009, 14:15

clock-img

kaja02

pencil-img

1316

pojdi v Merkur in kupi ovalno WC školjkouser posted image , mal heca, ma nimam pojma poskus vprašat mal po netu, pa v kakšnih keramičnih salonih ali v trgovinah z otroško opremo.

velik sreče pri iskanju, lp

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

clock-img

17.01.2009, 17:38

clock-img

lara33

pencil-img

74

Če te prav razumem imaš podoben problem, kot sem ga imela jz. Ampak sem ga po nekaj sprobanih nastavkih rešila. V Baby centru sem dobila nastavek, ki paše na našo neokroglo školjko. Je v obliki račke, rumen, spredaj ima nalepko oči-kao raca ima oči, na vsaki starni pa plavut iz gume. Ej na našo školjko paše super.

clock-img

17.01.2009, 19:13

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: lara33

Če te prav razumem imaš podoben problem, kot sem ga imela jz. Ampak sem ga po nekaj sprobanih nastavkih rešila. V Baby centru sem dobila nastavek, ki paše na našo neokroglo školjko. Je v obliki račke, rumen, spredaj ima nalepko oči-kao raca ima oči, na vsaki starni pa plavut iz gume. Ej na našo školjko paše super.

Jaz sem imela takega za navadno ovalno WC desko.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

18.01.2009, 07:01

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

včeraj sem v dipotu videla da ima še ob straneh še nakakšna kao držala za wc. in to az mislim da bi bilo tudi za tvojo školjko

clock-img

04.02.2009, 14:13

clock-img

soncipunci

pencil-img

141

če še ni prepozno:
tudi naša školjka je bolj nestandardne oblike. to račko "OKbaby" smo mi kupili v Leclercu in paše gor. cena cca 14 eur. imajo zeleno, modro, rumeno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem