writing-img

nastavek za wc školjko

clock-img

13.04.2007, 21:21

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Punce, a katera od vas uporablja nastavek za wc školjko namesto kahlice?

Mi smo ga nabavili, zdaj pa ne vem kako se to pravilno da gor. user posted image  Če ga dam direkt na školjko, je premajhen in ne paše gor (pa imamo standardno školjko). Paše edino če ga dam na desko. A je potem mišljeno da se postavi na desko? Pa še potem se ne zahakla, tako da se še veno premika. Upam, da sem jasno opisala.
Zdaj, a je to normalno ali smo kupili napačni nastavek?

Nabavili smo pa tega
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=166900

Hvala!
Lp, naja

clock-img

13.04.2007, 21:23

clock-img

tulip

pencil-img

917

Na desko! user posted image

clock-img

13.04.2007, 21:25

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ma ja, jaz sem že ene dva nabavila, pa so vsi kr neki. Jaz sem si predstavljala, da to orng sede na školjko, tako se pa kar premika levo in desno, prav nič sigurno ni. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

13.04.2007, 21:28

clock-img

facka

pencil-img

789

mi smo ga mel od firme Chicco, pa se je tut full premikal, potem sem ga pa raje sama držala na pravi deski.

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

13.04.2007, 21:43

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Na desko. Odkar smo ga kupili mali ni več v plenicah čez dan user posted image user posted image

clock-img

13.04.2007, 21:44

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

tud mi imamo isto izkušnjo - kupili, pa se je fulpremikal levo in desno, pa tisti nastavek, ki ga daš med nogi je skoz dol padal, zato na koncu nastavka sploh nismo rabili. kot toliko drugič reči ne, ki smo jih nabavli ....user posted image

clock-img

13.04.2007, 21:44

clock-img

Janya

pencil-img

547

Na deski pa ni še nobena nikamor padla, pa se premika levo desno.

clock-img

13.04.2007, 21:53

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

IZVIRNO SPOROČILO: tulip
Na desko! user posted image

Jap user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

13.04.2007, 22:01

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

aha, vidim, da je to "premikanje" normalno.
Hvala.

clock-img

13.04.2007, 22:21

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Pri teh nastavkih je pa tako: so univerzalni, potem pa se eni lepo "usedejo" na en tip deske, drugi na drugega.
Mi smo imeli pri nakupu nastavka s seboj rezervno WC desko (res malo nenavadno), ker ni običajnega formata, pa smo v trgovinah na licu mesta sprobali nastavek.
Insmo dobili enega ful super od Baby Byorn, ki se celo regulira, da se oprime WC deskeuser posted image  Ampak itak, da je bil najdražji od vseh možnih (lani 7000 SIT).

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

13.04.2007, 22:23

clock-img

Lejči

pencil-img

520

mi imamo istega, pa se tud to dogaja user posted image sem mislila, da jaz ne znam kaj naštimat.....user posted image

clock-img

13.04.2007, 22:26

clock-img

žanek

pencil-img

561

Kot so že predhodnjice napisale, na desko. Mi imamo pa tega in smo zelo zadovoljni (je podložen), se pa tudi malo premika.

user posted image

clock-img

13.04.2007, 22:43

clock-img

Anonimen

Mi imamo enega takega, ki ima na enem koncu račjo glavo, in ima tudi gumo naokli, da ne leze nikamor.

clock-img

14.04.2007, 10:34

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Mislim da v bauhausu dobiš kar desko, ki ima že ta nastavek. Ima majhno lukno v pokrovu ravno za otroka. To je po moje najboljša rešitev.

Gremo veselo.

clock-img

14.04.2007, 10:56

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

ta je za na školjko. Mi smo to uporabljali, ker ni hotela na kahljico. Ampak sem imela takega, da si ga dal med školjo in pokrov. Men se je zdel ok.

clock-img

14.04.2007, 12:33

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Pri teh nastavkih je pa tako: so univerzalni, potem pa se eni lepo "usedejo" na en tip deske, drugi na drugega.

To je res. Imamo en nastavek, ki je idealen za spodnji wc. Zgoraj v naši kopalnici pa sploh ne gre na desko, ker je preozka. Odvisno od modela.

clock-img

14.04.2007, 23:53

clock-img

mama54

pencil-img

1315

Mi smo kupili nastavek za pod desko.Se zelo lepo prilega.Aja,kupili smo jo v Nemčiji,imenuje se Lockweiler.Cena 3.99eur.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem