writing-img

nastavek za zložljivo posteljico

clock-img

16.06.2009, 15:07

clock-img

neanja duo

pencil-img

465

Oj!

Ali mogoče kdo ve,kje se dobi nastavek(da pride jogi višje)za zložljive posteljice?Iščem kakšno cenejšo varianto(v BC pride cca.30 eur)

user posted image
Mislim tole,ki je zataknjeno za stranice

že v naprej najlepša hvala

nd

clock-img

16.06.2009, 18:51

clock-img

neanja duo

pencil-img

465

A mogoče kdo proda?

clock-img

16.06.2009, 21:43

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Kolkor vem pri tej ni jogi višje ampak je tisto previjalna blazina. 30€ za tako posteljo se meni ne zdi veliko, ker so večinoma vse dražje.

Poglej pod male oglase pa na bolhi je kr neki tega.

clock-img

17.06.2009, 05:25

clock-img

neanja duo

pencil-img

465

Vse te posteljice,ki imajo to zraven so čez 100 eur.Jaz pa iščem samo tza del,za katerega sprašujem. 

clock-img

17.06.2009, 07:57

clock-img

lenca1

pencil-img

423

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Kolkor vem pri tej ni jogi višje ampak je tisto previjalna blazina. 30€ za tako posteljo se meni ne zdi veliko, ker so večinoma vse dražje.

Poglej pod male oglase pa na bolhi je kr neki tega.

Ne gre za previjalni del, ampak obstajajo prav kot neki nosilci-trakovi, ki jih daš na prenosno posteljico in potem jogi pride višje (kot pri navadni posteljici, ki ima dno nastavljivo na 2 ali 3 višine) - priročno predvsem pri novorojenčkih, da se ne rabiš toliko sklanjat. Moja prijateljica je imela to, kupila je v BC. Druga prijateljica se je pa znašla tako, da je na dno prenosne posteljice dala nekaj komadov stiroporja in je s tem zvišala dno posteljice. Cenovno zelo ugodno, saj stiropor kupiš v Bauhausu/Obiju... za malo denarja.

clock-img

17.06.2009, 09:11

clock-img

neanja duo

pencil-img

465

dobra idejauser posted image

najlepša hvala za namig

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem