writing-img

nasvet?

clock-img

08.03.2009, 09:14

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

kako 10m dojenčku dopovedat, da nekaj ne sme? moja mala ima fazo, da razmetava cotike, bolj ji prepovem, bolj razmetava in se mi smeji, ne glede, da ji stavek, da tega pa nesme ponavljam v nedogled. user posted image tako je pri čemerkoli, kar pač nesme. 

clock-img

08.03.2009, 10:48

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Ponavadi otroka odnesem proč, ga preusmerim. Je pa to faza, ko vsi razmetavajo omare. ponavadi iz enega predala to pustim, iz ostalih pa prepovem.

clock-img

08.03.2009, 10:56

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Odstraniš otroka s "kraja zločina", še bolje, če pospraviš "zločin".

clock-img

10.03.2009, 13:00

clock-img

andrejkam

pencil-img

192

Moj že po glasu, ko ga pokličem, ve, da dela nekaj narobe. Včasih neha, včasih pa pač ne. Takrat pospravim, mu povem, da se to ne dela in ga zamotim s kakšno drugo stvarjo.
Cote pa tud moj rad razmetava, ko prinesem suho perilo, jih on zlaga ven, jaz pa sproti zlagam. Mi prav "pomaga" in se zraven pogovarjava.

clock-img

10.03.2009, 18:12

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Odstraniš otroka s "kraja zločina", še bolje, če pospraviš "zločin".

user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

10.03.2009, 19:37

clock-img

katicka

pencil-img

280

moji sem vse pospravla iz bližine rok drugače pa ji rečem da ne sme tega včasih me razume ali pa tudi ne.včasih uspem že jo preprčat če pokličem atija.

clock-img

11.03.2009, 09:29

clock-img

matic0105

pencil-img

305

Mojemu pa jaz pustim, da se igra s papirji, cunjami, jih zlaga, pospravlja in se tudi jaz prav zabavam ob tem. Le ko koče prijeti npr stikalo (štekar) smo parkrat precej glasno rekli NE in plosknili zraven, da se je malenkost ustrašil in od tedaj ve, da tega ne sme. In uboga. Mene npr je mama (ko sem bila že malo večja) mal uščipnila, ko sem hotla prijet štedilnik in sem očitno poštudirala, da to pa nekaj ni ok, da mogoče mal zaboli... in sem ga pustila pri miru.
Da pa se igra s cunjami itd se pa meni zdi normalno - pri tem se uči, telovadi... Kake nevarne stvari je pa seveda treba preprečit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem