cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nasvet

clock-img

21.09.2007, 23:28

clock-img

malecka

pencil-img

1665

no prosim povejte mi če je streha oranžna(tondah), okna in vrata bela, kakšna naj bo barva lesa in fasade. hitro vaša mnenja. user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

21.09.2007, 23:37

clock-img

gaya24

pencil-img

944

fasada- rumena ali bela, les- temnejši

clock-img

22.09.2007, 06:35

clock-img

muha1

pencil-img

666

trehi gre tudi svetlo modra fasada. Mi imamo temno rdeč Bramac, fasada bo pa rumena z svetlo zeleno kombinacijo user posted image

clock-img

22.09.2007, 09:31

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Rumena fasada, okoli oken malo svetleje in bela (malo na sivkasto)okna.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

22.09.2007, 15:45

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Lahk bi bila belo-siva, recimo z nekaj sivimi črtani/deli.

Lp

clock-img

23.09.2007, 21:43

clock-img

Anonimen

definitivno ne modra in siva!
k oranžni strehi oz opečnati strehi gredo topli toni. jaz bi sicer vseeno dala bele fabjone oz sploh ne fabjone ampak gladko farmacel plošče al kva so že, ker lesa se men ne da štrihat vsake 2 let da zgleda lep. fasada bi pa kaka rumena pasala, mogoče kak otenk oranžne če vam je všeč oranžna, al pa bež, mogoče nežna roza. zelena pogojno. ne vem tut kak tip hiše mate, če je bl moderna in ste pripravljeni bit drzni pol lohk daste fasado belo/sivo/živo oranžno (pasat more k ceglu) no sej pravim to je moj okus :)

user posted image
user posted image user posted image

clock-img

25.09.2007, 18:02

clock-img

liana7

pencil-img

1

Živjo!
Kar nadaljujem temo, ker je podobna. Midva imava tudi oranžno oziroma bakreno rdečo streho (engobirano, bobrovec), oranžnorjava lesena vrata in okna.  Sedaj čakava garažna vrata, ki bodo v barvi aluminija - srebrne, ker se enake barve kot so vrata in okna ne da dobiti. Pač.
Pa tudi mene zanima, kakšno barvo fasade mi predlagate.

Hvala.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem