cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nasvet

clock-img

11.02.2005, 11:26

clock-img

mujcek

pencil-img

931

v nedeljo sem zbolela za gripo, ampak je sedaj že dosti boljše:)- Problem je v tem, da naj bi imela te dni O, sedaj pa ne vem ali me boli sp. del trebuha od teh O procesov, ker me boli že kake 3 dni, vsak dan bolj, še to noč me je to zbudilo; ali so te bolečine še posledica gripe??:zmeden2: Poleg tega pa me še danes glava boli:( Sem pa prvič na klomifenu in ne vem ali je to normalno... prosim za nasvet, kaj bi to po vaše bilo;)

clock-img

11.02.2005, 11:44

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

hmmm... na te stvari se sicer ne spoznam najbolje, lahko ti pa samo povem, da sama v času O nimam nobenih sprememb, razen seveda moteč izcedek. kako je pa z gripo in pa zdravili, pa žal ne vem.

torej.. nič ti ne morem svetovat :(

clock-img

11.02.2005, 12:48

clock-img

larisa

pencil-img

1850

Tuda sama sem na klomifenu in ti moram povedat da mene prav skos neki boli. V času O pa me toliko bolj, da ko hodim imam filing da mi bo vse dol padlo.:(( je pa res da me boli najhuje ker en teden, prej sem npr. O čutila 1 dan zdaj pa prej in še po njej. Verjetno je tudi pri tebi O ali pa že bila O....:rozica::rozica:
kako se počutiš po klomifenu? Koliko ga moraš jemat?

clock-img

11.02.2005, 13:37

clock-img

mujcek

pencil-img

931

hvala larisa:rozica: Po klomifenu se počutim enako kot, če ga ne bi jemala-brez stranskih učinkov; le sedaj okrog O me res vse boli:( sem mislila, da ne bo klomifen nič pomagal ampak zgleda, da O bo oz. že je:bravo: Verjetno pa je res prej nisem čutila oz. je nisem imela:zmeden: Kako pa je s tabo, sta bila pridna ta mesec?:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

11.02.2005, 13:41

clock-img

larisa

pencil-img

1850

Sva pridna ampak meni O test še ni pokazal da bi bla O, ker mam dolge (34dni) cikluse in verjetno O šele tam nekje 18,19,20...dan danes pa je 15. dan. Ampak vseeno sva pridna :sloncek:. Pa vidva, pridno :sloncek::sloncek:. Zdaj nam pa tud mora uspet če čutimo da se nam tam dol neki dogaja a ne???;););)

clock-img

11.02.2005, 13:46

clock-img

mujcek

pencil-img

931

A veš, da mi je res dosti lažje, ko čutim, da še sploh imam jajčnike:)-:)-:)- Midva sva tudi pridna :sloncek:
Jaz sicer ne vem ako dolg bo ciklus, zato pa kar veselo :sloncek::sloncek::sloncek: in upajmo, da bo ta mesec tudi nam klomifenkam uspelo:miska::miska::miska::miska::miska:

clock-img

11.02.2005, 19:44

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Jaz zdaj koncujem 3. cikel s Klomifenom in je bil vsak drugacen. Skupno jim je bilo, da sem cutila O, ki je bila dva ali tri dni (malo na levi, malo na desni, malo na levi...).
Mislim, Mujcek, da je pri tebi ta bolecina povezana z O.

clock-img

11.02.2005, 20:02

clock-img

mujcek

pencil-img

931

Hvala vsem, tudi jaz mislim, da je O; no samo da se še kaj prime:miska::miska::miska:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem