writing-img

nasvet - postelja za dojenčka

clock-img

22.12.2008, 16:18

clock-img

Eca

pencil-img

1305

Hej!

Pred časom sem prebrala nekje, da stare postelje za dojenčke niso primerne zaradi ograje - širina oz. razmak med paličicami na ograji je prevelik. Ali mi lahko kdo posreduje koliko je lahko maksimalno ta razmik, da postelja ni nevarna za dojenčka.

Hvala in lep pozdrav!

Eca

Mene pa kamin greje...

clock-img

22.12.2008, 16:40

clock-img

Anonimen

Bi pa rada prebrala ta članek.

clock-img

22.12.2008, 16:44

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

oh pomoje da to nima tolk veze.
ne razumem kakšne stare postelje.?

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

23.12.2008, 09:50

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Eca, vem o čem razmišljaš. Pojdi na spletno stran Lip Poljčane ali pa jih pokliči in boš našla podatke še o višini ograjice in debelini "jogija", ne samo o razmaku med palčkami v ograji. Nama so naredili pravo predavanje o varnostnih predpisih, ki veljajo v Evropi. Jasno pa je, da to ne pomeni, da so vse posteljice starejšega datuma zanič. Meni na pamet ne bi padlo, da je lahko klasično debel "jogi" za otroško posteljico nevaren za nogice.
Predpisi gredo v smer, ko bomo imeli navodila v stilu Amerike, kjer lahko dobiš odškodnino, če med vožnjo zapustiš šofersko kabino v "kemperju", saj v navodilih ne piše, da se to ne sme.

clock-img

23.12.2008, 10:12

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Mirno imaš lahko staro posteljico. Je pa res fino, da če je razmak med paličicami v ograjici širši, da daš obrobo okrog in okrog...

LP

clock-img

23.12.2008, 10:21

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

In koliko otrok se je včasih v posteljah poškodovalo? A je ta podatek tudi kje?

Velika rit je velika stvar.

clock-img

23.12.2008, 14:19

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

In koliko otrok se je včasih v posteljah poškodovalo? A je ta podatek tudi kje?

Dvomim. Se pa spomnim, da je imela še moja generacija na spalnih vrečah trakce, ki so se privezali na ograjo, da otrok ni mogel vstati user posted image  

clock-img

23.12.2008, 22:07

clock-img

koala

pencil-img

5539

Lenny jaz sem pred dvema dnevoma videla tako vrečo, samo mojega to nebi ustavilo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

24.12.2008, 07:37

clock-img

barmaz

pencil-img

125

Moji dve mali sta obe (ena še zdaj notri spi) od rojstva naprej spali v 35 let starem "kinderpetu" (posteljica za dojenčka). Pa se nobena ni nič poškodovala!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem