cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nasvet prosim

clock-img

24.08.2007, 10:42

clock-img

tanja75

pencil-img

162

Tudi pri nas bi radi imeli še enega user posted image .  Ker sem ravno končala kontr. tablete, me zanima koliko časa naj bi minilo od pitja tablet do zanostive, da se telo malo prečisti. Mislim, da sem nekje zasledila da nekje od 2-3 mesecev.

lp

clock-img

24.08.2007, 10:48

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

tanja 75 , mislim, da je bila pred kratkim na forumu ena tema o tem in je blo kr precej napisanega. Malo pobrskaj teme v roku zadnjega meseca ali dveh.

Pa veliko uspeha!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

clock-img

24.08.2007, 10:48

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

točno tako. 2, 3 m. nekatere zanosio že prej in ni nič narobe. odvisno kako hitro se spet sluznica obnovi. srečno.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

clock-img

24.08.2007, 22:28

clock-img

baja*

pencil-img

2454

jaz sem počakala 4 cikle, pol je pa ratlo v prvo. Če pa zanosiš prej pa tudi ni nič narobe.
Vso srečo!

clock-img

25.08.2007, 11:52

clock-img

mihi78

pencil-img

683

Imam prijateljico, ki je zanosila že v prvem ciklusu po prenehanju jemanja KT. Pa se je vse lepo izteklo.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem