cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nasvet prosim

clock-img

02.06.2005, 13:18

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Živjo! Jaz pa rabim kakšen dober nasvet in sicer kako ˝fiksirati˝ barvo puloverja iz garna. Je ročno delo in vsakič, ko ga operem (v hladni vodi), spusti ful barve. In kar je še huje, ko ga moj:duda:oslini skupaj z prstom, ki ga da v usta, prav tako spusti barvo.
Sem enkrat slišala, da daš v vodo kis:zmeden2: A je to res? Ne bi ga pa rada uničla.

Lp, Boni

clock-img

02.06.2005, 13:19

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

to sem tud jest slišala...uničila ga pa ne boš sej kis ni tok agresiven :zmeden:

clock-img

02.06.2005, 13:19

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Hmmm...vem da če kšno cunjo barvaš,daš v kis da se barva dlje časa obdrži in ne zbledi....probaj,saj nimaš kej zgubt.

clock-img

02.06.2005, 13:35

clock-img

india

pencil-img

5342

Ja, kis res učvrsti barve pri barvanju tekstila, kako pa deluje na garn, pa ne vem. A mi je malo čudno, da se ti to tako redno pojavlja, ponavadi se namreč razbarva pri prvem ali prvih dveh pranjih, potem pa so barve obstojne.

Kaj pa piše na deklaraciji?? Pa kje si to nabavla, jaz bi malo proizvajalca vprašala.

clock-img

02.06.2005, 13:46

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Miska01, pulover je naštrikala moja mama, kje in kdaj pa je kupila volno (garn), pa ne vem:zmeden2:
Bom probala s kisom.

Lp, Boni

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem