cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

natura femina

clock-img

04.01.2011, 17:06

clock-img

j6

pencil-img

214

Zanima me če je katera vzela v P  namesto vložkov  vir 80, vložke  natura femina iz naravnega bombaža, ker mi je muka imeti tisto debelo vato  med nogami, in natura femina naj bi imeli isto vpojnost , mehki so prav tako, sicer pa sem 4x rodila brez epizotomije, tko da jo tud zdaj ne  pričakujem. prosim za izkušnje. Hvala

clock-img

05.01.2011, 15:33

clock-img

j6

pencil-img

214

A res   še nobena ni probala po porodu od tosame natura femina, ali jih morda katera uporablja?

clock-img

05.01.2011, 19:22

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

kdor ne proba, ta ne ve. poskusi, ko bo čas za to. sam tak človek ve, al je neki ok al neuser posted image jst jih nisem, uporabljala sem vir 80.

clock-img

06.01.2011, 19:19

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Jaz sem jih imela po porodu, so mi boljši kot Vir80, ker se prilepijo in nimajo tiste mrežice na vrhu. V porodnišnico jih nisem vzela, ker jih dobiš tam, pa mi je škoda svoje nosit.  Uporabljati sem jih začela 2 dan po porodu, ko sem prišla domov. Šivana nisem bila.
Sedaj jih uporabljam tudi med menstruacijo, so mi veliko boljši kot npr. Always po katerih vedno dobim vnetje.

clock-img

06.01.2011, 19:28

clock-img

nusi

pencil-img

1833

jaz sem uporabljala oboje, sem bila šivana ampak so mi bilo oboji ok.

clock-img

10.01.2011, 15:56

clock-img

j6

pencil-img

214

Hvala punce za odgovor,  v glavnem vse v P odnesejo in po porodu uporabljajo vir 80.

clock-img

10.01.2011, 20:30

clock-img

piko12

pencil-img

636

Meni so ti vir80 kr neki in sem menda uporabila 2, dokler mi ni moj prinesel enih drugih vir. Čist možno da so bili ti, za katere sprašuješ, je pa bela vrečka pa zeleno napisano. So za zalepit. Drugače sem pa asap šaltala na normalne vložke s krilci, ki pa so bili menda tudi natura femina od tosame. V bistvu so edini, ki jih sploh prenesem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem