writing-img

navadna duda in nočna duda

clock-img

16.03.2010, 22:25

clock-img

avgust09

pencil-img

108

zanima me če slučajno kakšna ve kakšna je razlika med navadno dudo, ki jo imajo user posted image čez dan in nočno dudo? Našmu moramo nove dude kupi pa sem malo gledala in opazila da obstajajo tudi nočne dude pa res ne vem kakšna je razlika med temi dudami user posted image

clock-img

16.03.2010, 22:35

clock-img

Binny

pencil-img

157

mogoče se nočna sveti v temi

clock-img

16.03.2010, 23:08

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Ja - nočna ima tisto fluoroscenčno plastiko, ki potem nekoliko sveti, če jo daš pod lučko, tako da jo potem ponoči lažje najdeš.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

clock-img

17.03.2010, 06:50

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Ja - nočna ima tisto fluoroscenčno plastiko, ki potem nekoliko sveti, če jo daš pod lučko, tako da jo potem ponoči lažje najdeš.

Tako ja, samo se prav nič ne vidi (ker čez noč izgubi svojo močuser posted image ), razen če spet pride malo svetlobe zraven, takrat pa itak najdeš, ap še malega prebudiš s svetlobo. Mi smo imeli obe vrsti, pa nočnih več ne kupujem, brezveze. Ponoči ima 6-7 dud v posteljki eno že najdemouser posted image

Se mi zdi, da aventove malenkost bolj svetijo kot nukove

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 17.3.2010 6:52:32 >

clock-img

17.03.2010, 06:56

clock-img

tassika

pencil-img

5068

Jaz jo imam od mam in lepo sveti, hitro se jo najde, tudi ponoči in še malenkost je cenejša od aventovih.

<3 Zoja in Patrik <3

clock-img

17.03.2010, 08:51

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Mi imamo aventovo nočno in kar lepo sveti,jo najdeš takoj v temi.

clock-img

17.03.2010, 09:24

clock-img

salcka

pencil-img

249

tudi mi smo imeli nočno, ki se sveti.
dokler ni naša odkrila, da se nekaj sveti in je bila tako navdušena, da se je začela z njo igrat.
tako da sedaj prakticiram samo "dnevne" dude, ki jih imam na zalogi. vedno imam eno pri roki. al pa jih je več v posteljici in kakšno tudi sama najde in si jo da v usta. seveda če se z njimi sredi noči ne začne igrat. user posted image

clock-img

17.03.2010, 09:46

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Jaz jo imam od mam in lepo sveti, hitro se jo najde, tudi ponoči in še malenkost je cenejša od aventovih.

podpisuser posted image

clock-img

17.03.2010, 09:56

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Ja - od mam dosti bolj sveti kot od aventa in do jutra zdrži, če jo daš zvečer za minutko pod luč.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

clock-img

17.03.2010, 10:39

clock-img

avgust09

pencil-img

108

aaaaaaaaaaaaa svetijo se user posted image , k mi res ni bilo jasno v čem je fora. No hvala za pojasnilouser posted image

sicer se zdaj počutim mal blond k tega nisem vedla pa bo že user posted image

clock-img

17.03.2010, 17:18

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

IZVIRNO SPOROČILO: avgust09

aaaaaaaaaaaaa svetijo se user posted image , k mi res ni bilo jasno v čem je fora. No hvala za pojasnilouser posted image

sicer se zdaj počutim mal blond k tega nisem vedla pa bo že user posted image

Jst tud nisem vedla - sploh da obstajajo nočne dude...pa nisem blonduser posted image user posted image user posted image !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem