cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

navadne bombažne kratke hlače

clock-img

10.08.2007, 11:30

clock-img

živa

pencil-img

2366

Zdaj ko ste mi tako lepo svetovale glede spodnjih hlač, mi, prosim, pomagajte še pri iskanju čisto navadnih bombažnih kratkih hlač (torej iz tega mehkega bombaža, kot so navadno bodiji, majčke, spodnje perilo ipd.) na elastiko v pasu. Na srečo so našemu malemu prav še lanske (št. 68), ampak imamo samo ene troje. Rabim št. 80 ali 86. Edine, ki sem jih do sedaj videla, so bile v Sparu, pa še to v kompletu z majčko.

Hitro svetujete, da imam izgovor prej iti iz službe in po nakupih user posted image .

Lp,

živa

clock-img

10.08.2007, 12:00

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Ravno v Sparu sem jih jaz kupila - posamezno.

clock-img

10.08.2007, 12:17

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

jaz se tudi ne spomnim, da bi jih kje videla posamezno, so ponavadi v kompletih z majčko...to pa dobiš povsod user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

10.08.2007, 12:26

clock-img

živa

pencil-img

2366

Mikica, v Sparu sem jih včeraj gledala, ampak so imeli velikosti šele od 3 let dalje, jaz rabim pa precej manjše. V H&M so imeli pa (tudi le v kompletih) samo za novorojenčke (št. 50, 56). Majčk nekaj imamo, hlač nam pa res primanjkuje ...

Lp,

živa

clock-img

10.08.2007, 12:38

clock-img

tana13

pencil-img

133

trgovina mo-ja ima super izbiro. Sam ne vem kje vse je.

clock-img

10.08.2007, 12:47

clock-img

Anonimen

Ne vem, iz kje si, ampak v Kranju jih imajo v Čenči, v Kanarčku (ena stavba naprej od lekarne), in to čisto poceni. Edino za številke nisem prepričana, upam, da imajo tako majhne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem