writing-img

navet

clock-img

02.09.2009, 15:20

clock-img

simonalokar

pencil-img

654

mene pa zanima mamice, zakaj naša maja dobila mozoljčke po obrazčku, stara bo 1 mesec. rodila se je z lepo kožo zdaj pa mozoljčkiuser posted image user posted image saj merkam ko jem ampak sem jedla mal bonbonov a je to vzrokuser posted image user posted image

nasvete prosim a jo s čim namažem da bodo zginili. a počakam sistematski pregled, ki ga imava čez 1 teden

simona

clock-img

02.09.2009, 15:32

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

te pikice ki so se tvoji dojenčici naredili so po vsej verjetnosti hormončki ki se izločajouser posted image nič nenavadnega, jih ima ogromno otrok. Nč ne skrbi tako kot so prišli bodo tudi odšli.

uživaj ob svoji user posted image

clock-img

02.09.2009, 15:36

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

NI nič hudega in tudi tvoja prehrana ni kriva, niti ni nujno, da so kaki hormoni. Otročkom se pri tej starosti  čisti koža. Umivaj jo s toplo vodo in nič ne maži, ker se bo še sam bolj vse mašilo. Pride in odide. Naš fant je isto imal čisto gladko kožo po porodu, potem pa čez par tednov buuuuuum, prav grozen je bil za pogledat

clock-img

02.09.2009, 21:52

clock-img

urskavaup

pencil-img

42

tudi naša jih je imela pri  mesecu. Nisem nič mazala, je samo izginilo. Sva ravno takrat imeli pregled in nama je pediatrinja rekla, da je to normalno. Imela jih pa je zelo veliko.

clock-img

02.09.2009, 21:53

clock-img

kaminek

pencil-img

1728

jp, nič ne maži, da bo koža dihala in se sama sčistila. kakor so prišli, bojo tud odšliuser posted image

clock-img

03.09.2009, 17:05

clock-img

Mateja4

pencil-img

831

IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar

mene pa zanima mamice, zakaj naša maja dobila mozoljčke po obrazčku, stara bo 1 mesec. rodila se je z lepo kožo zdaj pa mozoljčkiuser posted image user posted image saj merkam ko jem ampak sem jedla mal bonbonov a je to vzrokuser posted image user posted image

nasvete prosim a jo s čim namažem da bodo zginili. a počakam sistematski pregled, ki ga imava čez 1 teden

simona

simona moja isto. takoj jih ni mela zdaj 2 dni nazaj jeih je pa dobila (v soboto bo 1 m stara) pa smo mele danes itaq 1 pregled pa je rekla P da je to samo zaradi hormonov.. tako da je vse ok :)

clock-img

03.09.2009, 17:43

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Tako je - to je zaradi hormonov, ki so se začeli čistiti iz njene krvi. Naš ta drugi jih je tudi dobil pri taki starosti. Načeloma naj ne bi tega mazal s kakimi posebnimi kremicami ipd., je pa našemu zelo pomagalo, ko sem ga parkrat po kopanju namazala z olivnim oljem (prečiščenim iz lekarne) - to olje je povsem neškodljivo, na splošno primerno za vsako občutljivo kožo in tudi lepo čisti kožo. Pri našem je bila takoj razlika, ko sem ga začela mazat.

clock-img

03.09.2009, 17:48

clock-img

benika

pencil-img

7793

Koža se ji čisti. Bo minilo.

clock-img

03.09.2009, 17:48

clock-img

benika

pencil-img

7793

.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem