writing-img

ne me linčat :c(

clock-img

01.06.2005, 17:32

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Ojla punce!

Najprej vas morm pohvalit,da ste se super odrezale s pošiljanjem šparovih točk.Moram vam povedat,da sem z vašo pomočjo zbrala za 3 posode točk:bravo::bravo::bravo: Sem vam hvaležna iz vsega srca9nebesa

Zdej pa upam,da me ne boste linčale,ker vas bom spet prosila za točke.Vem,da se vsak dan najde tema na te šparove točke in da nekatere že komaj čakate,da bo tega konec,ker vam gre tole že na živce....8).... Ampak jest si tko želim imet komplet teh posod,da se mi že ponoči sanja,kako mi prodajalka kar zastonj točke daje,sam da bi ji dala mir:)-:)-:)-
V glavnem,moja posoda doma je čist boga in upam,da mi bo uspelo skupaj nabrskat za cel komplet,zato pa se spet obračam na vas s prošnjo,če ima še katera kaj točk zame8) Noro bi jih bila vesela.....

Lepo vas vse pozdravljam:rozica::rozica:

kepica

clock-img

01.06.2005, 17:56

clock-img

Anonimen

No, vsajena, k zna hvala rečt.

Aja, točk pa nimam.

clock-img

01.06.2005, 18:04

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

No Albina, si mi vzela s tipkovnce. Kok je lepo k je človk vesel pa hvaležen. Me ma, da bi ti še sama kero poslala, k si tok paf, ampak jih zaenkrat nabiram za svojo malenkost. :rozica:

clock-img

01.06.2005, 18:18

clock-img

Anonimen

Al bina... nič točk
Al bina... zero points (beri: zero pua)

clock-img

01.06.2005, 18:30

clock-img

Anonimen

itak, itak :(

clock-img

01.06.2005, 22:23

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

No, al bina, zdaj sem pa užaljena:)-
Če nisi zadnjič videla, sem napisala, da si carica, ti, pa še nekaj drugih, ker ste mi poslale točke:rozica:

HVALA vsem, še enkrat!

clock-img

02.06.2005, 07:45

clock-img

puncica

pencil-img

9847

kepica povej naslov na privat, men se po predalu vala enih 6 se mi zdi, nisem pa sigurna. Ti jih pošljem, da boš srečna s posodo:)-:bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem