writing-img

ne morem oddati oglasa

clock-img

01.10.2008, 20:48

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Pravkar sem hotela oddati svoj oglas, vendar mi je sistem 3x zaporedoma javil napako. Sem sicer sporočila to na vaš mail, ki je naveden, če se napaka pojavlja, ampak sporočam še tule.

Kaj se dogaja, boste kmalu uredili?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

01.10.2008, 20:57

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Primeni je vse ok, ravno sem oddala testni oglas in je šel lepo skozi. Pošljite napako na mail. Sem vam že odpisala.

clock-img

01.10.2008, 21:06

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Sem tudi jaz že odgovorila. Napiše preprosto:

Prišlo je do napake!
Če se napaka ponavlja, nam jo prosim sporočite na e-mail.

Vrnitev na prvo stran

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

02.10.2008, 09:41

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Ja, očitno je nekaj definitivno narobe, saj sem danes poskušala oddati oglas še s službenega računalnika in je izpisalo isto napako.

Do zdaj z oddajanjem oglasev nisem imela težav.

Se pripročam za povratne informacije, kdaj bo delujoče stanje ponovno vzpostavljeno.

F. Lainšček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem