writing-img

ne prenaša AM

clock-img

25.09.2008, 11:32

clock-img

jana81

pencil-img

7158

Imam 5 mesečnega sina, sicer polno dojen, ker pa se mi je začel zbujat ponoči na dve uri (prej je znal prespat tud po 6-7 ur skupaj), sem mu dala pred tednom dni aptamil 1, pa je bruhal, včeraj sem kupila Novalac nočno formulo in po treh urah je spet vse zbruhal, bruhal je tako rumeno.
Po navodilu P. tudi uvajava sadje... Ob 12 h popoldan je jedel bananino kašico, vmes čez dan sva se dojila, ob 21h pa je dobil novalac, ob pol enih je vse zbruhal.
a je možno da ne prenaša AM, ali je možno da ni šla skupaj kombinacija banane in AM ??
Prosim za pomoč !!
Hvala

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

clock-img

25.09.2008, 13:48

clock-img

jajula

pencil-img

1191

mam samo komentar glede nočne formule - naša pupa je bila delno dojena, delno na AM in ful ni prenašala nočne formule (je mela ful krče), pa mi je P rekla, da je notri več škroba, da bi bilo mleko bolj nasitno in da tega verjetno naša mala ne prenaša.

clock-img

25.09.2008, 15:31

clock-img

gajči

pencil-img

252

Jaz pa mislim, da s tem ne boš rešila nočnega zbujanja. Ker ga polno dojiš, po moje ni nobene potrebe po AM, sploh če po njem še bruha. Mogoče mu pa poskusi zvečer narediti Milupino riževo kašico s svojim mlekom, to mu bo gotovo všeč.
Je pa po moji izkušnji pač tako, da se tudi otroci, ki so že spali celo noč, kar naenkrat, ko postanejo bolj aktivni čez dan, ponoči začnejo večkrat zbujat. Pa nima to nobene veze z lakoto. Pač faza user posted image

clock-img

26.09.2008, 08:23

clock-img

jana81

pencil-img

7158

hvala vama za odgovore,sem se sprijaznila s tem, da bom pač vstajala vsaki dve uri, dokler pač bo treba.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem