writing-img

ne veva kam

clock-img

26.06.2006, 22:03

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Živjo!

Midva z mojim lubitom pa se ne moreva odločit, kam bi šla na morje. Razmišljala sva o južni hrvaški obali al pa celo Grčiji in Španiji. Kje ste vse že bile in kako je bilo. Sicer pa ne vem, če bova še kaj dobila.

LP, D

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

26.06.2006, 22:15

clock-img

Mariposa

pencil-img

624

Meni je bila všeč npr. Sicilija, Zakynthos (pri obeh je za moj okus malo bolj mrzlo morje). Sicilija je lepa, če rentaš avto in se odpraviš malo na oglede mest, ki so čudovita (jaz sem se potepala po severu sicilije), Zakynthos pa je predvsem za poležavati na peščeni plaži in čakati v vodi, da kaka želva priplava mimouser posted image user posted image Drugače mi je tudi lepa Kreta, sploh npr. plaža Vai (tu so baje snemali reklamo za Rum kokos), je pa res, da se Krete bolj spomnim po drugih zadevah kot okoliciuser posted image Te tri destinacije so se mi zdaj prikradle v spomin kot recimo tiste, katere bi spet obiskala. Recimo Krf je bil meni čisto brezvezen, pa ne vem zakaj. Letos bi pa šla, če mi bo čas dopuščal (grem še enkrat za 14 dni na Kreto) malo bližje, in sicer v Bibioneuser posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

clock-img

26.06.2006, 22:31

clock-img

Anonimen

Kaj pa Korzika?

Kdaj pa gresta?

clock-img

26.06.2006, 22:55

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Samo ne na Hrvaško, kamorkoli bosta šla, je bolje. Torej moj predlog: Grčija, J Italija, Bolgarija.

p.s. mi pač gremo še vedno na Hrvaško, ker imamo prikolico doli in nas pač dopust ceneje pride, drugače me Hrvati ne bi več videli....user posted image

clock-img

26.06.2006, 23:23

clock-img

rija

pencil-img

15589

Grčija user posted image user posted image  moja velika ljubezen.....

Pa ziher se bo še kaj našlo. Probaj Intelekto....kakšen last minute, kakšen fajn otok......aaaaaaaaaaaaahhh

na tej plaži sem nemarno uživala.....

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 26.6.2006 23:28:47 >

clock-img

27.06.2006, 07:19

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Jaz bi šla ali kakšno last minut varianto v Grčijo ali pa z avtom na Korziko.

lp

clock-img

27.06.2006, 08:10

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Pejta z avtom na Sicilijo, ful ful ful lepo ... user posted image

clock-img

27.06.2006, 09:34

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Hvala za vse destinavcije, ki ste mi jih ppredlagale. Njami, tiste slike... Vidim, da ni nobena predlagala Hrvaške...

Fora je v tem, da še ne veva, kdaj greva. Kar se tiče mene, mam od 13.julija do 20 avgusta fraj, moj pa bo moral se odločit, kdaj bo zaprosil za dopust. Sicer je pa vse odvisno, če bo naredil strokovnega drugo sredo.

Vam sporočim, kam se bova odločila.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem