writing-img

nedeljska sladica

clock-img

27.08.2006, 10:42

clock-img

tina21

pencil-img

72

Zivjo,

rada bi naredila sladico za po kosilu, vendar se ne spomnim nobene, ki bi bila narejena hitro in bi jo lahko tudi takoj pojedli.
Zelo bi bila vesela, ce bi mi lahko katera priskocila na pomoc.

Hvala
Tina

clock-img

27.08.2006, 10:51

clock-img

GATA

pencil-img

550

Oj,

jaz se razen kakšnih sadnih, sladolednih in podobnih kup ne spomnem, da bi se takoj pojedlo. Mogoče kakšna pečena jabolka, banane...

clock-img

27.08.2006, 10:59

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Jaz bi vedla samo za palacinke...

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

27.08.2006, 11:08

clock-img

Anonimen

zmešaš 3 jajca, 10 dg sladkorja, 10 dg moke.. vse to zmešaš, daš v pekač (seveda na peki papir) na 180-200 stopinj za ene 10 minut (skos preverjaj-mora biti take svetlo rjave barve-ne sme biti preveč zapečen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

kolač zvij s peki papirjem vred kot rulado.. ta čas zmešaj sladko smetano 0,5 l, mal sladkaj... odpri kompot (najboljše so meni jagode).. počakaj da se testo ohladi in ga odvij.. najprej ful polij z kompotom-sokom, namaži  s smetano, dodaj jagode in zvij.. -tokrat brez papirja.. potem še namaži s smetano, dodaj kakšno jagodo, malo naribane čokolade...

ni boljšega!!!! sem si kar lušte naredila.. maš pa dela 15 minut

clock-img

27.08.2006, 11:10

clock-img

Anonimen

Narediš biskvit, ga vliješ v pladenj, pol ap not zdajaj narezano sadje (jabolka, slive, breskve, hruške, karkoli) in daj pečt.

clock-img

27.08.2006, 15:39

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz sem danes naredila zavitek.
Kupila sem listnato testo, ga razvaljala, potem pa namazala s skutnim nadevom, povrhu potresla jabolka, malo cimeta, malo sladkorja in zavila.
V skutni nadev sem dala 1 kislo smetano, 2 vanilijeva sladkorja, cca 4 žlice sladkorja (stvar okusa) ter 2 jajci.
Jabolka pa sem naribala kar z multipraktorjem. Sem jih samo dobro oprala in razkoščičila.

Vsega dela sem imela cca 30 min. Meni se to ne zdi dosti.

Druga varianta je pa sladoled s smetano! To je pa hitro, ja! user posted image  Tako za pripravt, kot za pojest! user posted image

clock-img

27.08.2006, 16:54

clock-img

g

pencil-img

57

Jessy me je prehitela - njena varianta je najboljša in najhitrejša!
Jaz sem danes naredla štrudl iz skutnega testa z nadevom iz dušenih jabolk-
prvič delala - bomo vidli kako bo!
Čao

clock-img

27.08.2006, 21:07

clock-img

noe

pencil-img

982

Zmiksaš borovnice(lahk zmrznene) in banane, dodaš sladkor in kislo smetano,super in hitro

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem