writing-img

nedeljsko kosilo

clock-img

03.07.2010, 23:07

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Že zdaj me mori kaj jutri kuhat dva odrasla 1 otrok.Imam bučke mlad krompir vse sorte mesa.Ampak ravno danes smo pri mojih jedli cvrt krompirček dušene bučke in pohan piščanec.Imate kake bolj izvirne ideje?Zadnjič sem nardila rižoto z bučkami v 20 min. in je bla super, še moj me je pohvaliluser posted image , ki je drugače zelo zahteven.
Pa juh zdej ne kuham ker se tako potimo.Pa brez pečice, ker mi tko greje stanovanje, žal.Klima ne dela.

clock-img

03.07.2010, 23:12

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Polpeti iz bučk in krompirjeva solata.

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

04.07.2010, 08:38

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Pire krompir in tenstane bučke: Bučke operemo, narežemo na rezine in damo v posodo, zraven še košček masla, strok česna ter pol goveje jušne kocke. Pražimo na srednjem ognju in brez pokrovke, da tekočina izpari. Po potrebi še dosolimo in po želji dodamo še malce peteršilja.

Zraven tega pa še kak kos mesa in solato. Hitro, dobro in enostavno.
Moja 5-letnica obožuje takšno kosilo.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

04.07.2010, 08:50

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa
Že zdaj me mori kaj jutri kuhat dva odrasla 1 otrok.Imam bučke mlad krompir vse sorte mesa.Ampak ravno danes smo pri mojih jedli cvrt krompirček dušene bučke in pohan piščanec.Imate kake bolj izvirne ideje?Zadnjič sem nardila rižoto z bučkami v 20 min. in je bla super, še moj me je pohvaliluser posted image , ki je drugače zelo zahteven.
Pa juh zdej ne kuham ker se tako potimo.Pa brez pečice, ker mi tko greje stanovanje, žal.Klima ne dela.

Če imate vsaj balkon, toplo priporočam žar varianto user posted image Mi naštete sestavine lepo popečemo na el. žaru in je odlično.

Pa še stanovanje se čisto nič ne segreje, ker v takem primeru nič ne kuhamo notri.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 4.7.2010 8:54:05 >

clock-img

04.07.2010, 14:01

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Nardila sem prvo varjanto krompir v solati in pohane bučke.Za ta malo pa pire.Zelo slastno.Hvala.

clock-img

08.07.2010, 00:56

clock-img

dejann

pencil-img

61

nedeljska hrana skuhamo krompir z lupino posebi spražimo čebulo dodamo olupljen krompir in sol odstavimo s plina in stlačimo kot pire krompir zraven imamo pa še razne zrezke zame sojine ker sem vegan , solate in predjed juho to je to mogoče še kakšno popečeno zelenjavo recimo bučke ali malancane itd:

clock-img

15.07.2010, 03:38

clock-img

dejann

pencil-img

61

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem