IZVIRNO SPOROČILO: Spark
me zanima kakšna je razlika med nedrčki Push up, med nedrčki z oporo, nedrčki s penastimi košarcami ali pa balkoneti.
Vem grozna sem!
Aja, pa sploh ne vem kje ga pobiksam, da mi ena naramnica vedno dol leze, pa da mi leva j... vedno ven pada. Pa ne kupim si kar enega najcenejšega levega modrčka.
Kolikor vem, je Push up primeren za dame z manjšimi dojkami. Ti nedrčki so podloženi, mislim da ob strani (torej nafilani) in potisnejo obstoječe dojke navzgor, tako da je vse skupaj videti večje.
Nedrček z oporo, je nedrček s 'kostjo'. Ta kost je kovinska žica, ki je zašita v spodnji rob košarice, tako da obkroži dojko, od prsnice do podpazduhe. Primerno za dame z večjimi dojkami, na katere je gravitacija že precej učinkovala.
Nedrček s penasto košarico ima košarico obloženo s peno. Tako so prsi videti malo večje in čvrstejše.
Za 'balkonete' pa prvič slišim. Ampak balkoni mi asocirajo na povečanje.
Če ti naramnice padajo dol in celo dojke ven, potem meni deluje, da si morda kupuješ prevelike nedrčke. Druga možnost je, da tvoji nedrčki nič ne držijo in nič ne podpirajo. Nedrček te mora malo stisniti, hrbtni del mora ostati pod lopaticami, naramnice napete. Morda tvoji nedrčki zadaj zlezejo nad lopatice in tako postanejo naramnice ohlapne, potem pa še košarice svojega ne opravijo in vsebina pade ven.