writing-img

neenako dolge nogice

clock-img

15.11.2005, 13:07

clock-img

hanita

pencil-img

257

danes se je zgodilo tisto kar sem se najbolj bala:na pregledu je zdravnica ocenila, da ima naša pikica verjetno eno nogico krajšo kot drugo. Najprej je že na slikanju kolkov ortoped opazil nesimetrične gubice in me opozoril naj opazujem, da je to lahko znak , da nogice niso enako dolge. Sedaj  gremo ponovno na slikanje in potem res ne vem, me je prav strah.Pediatrinja me je sicer pomirila, da ni za delat paniko, a saj veste,ko gre za tvoje cukrček,bi se najraje zjokal. Povejte, če je katera imela tako in se je mogoče potem popravilo, al pa če poznate al ste že slišale za kaj takega. Ne jaz ne moje kolegice nismo še nikoli slišale za tak primer,zato sem malo panična.user posted image

clock-img

15.11.2005, 13:12

clock-img

rija

pencil-img

15589

Ne sekiraj se preveč. Mojim znancem so povedali, da ima prekratkeuser posted image  In tale mali junak je zdaj fant od fare s čisto ok nogicami....user posted image user posted image

Vse dobro.

clock-img

16.11.2005, 20:27

clock-img

Anonimen

Moja hči ima eno nogo za 1cm in pol krajšo.
Prav tako so ji ugotovili to hibo pri pregledu kolkov.Nič niso takrat ukrenili kot to da so ji dali ortopedski obroč,češ,da je narobe s kolki.Dva meseca obroča in pol kontrola ter nato besede,da je vse v redu,
Pri dvanajstih letih pa je začela jamrat zaradi bolečin v hrbtenici.Ponovni pregled v Valdoltri pa je pokazal,da je ena nga krjša,zato je to obremenitev hrbtenice.
Svetovali so nam:vložek v en čevelj toliko debel kot je krajša noga in veliko gibanja,telovadbe.Pomagalo je za pol centimetra je izboljšano,vendar je opustila vložek v čevlju,ter telovadbo pa nosečnost je bila vmes,tako da jo spet malo boli.

clock-img

16.11.2005, 23:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.11.2005, 16:02

clock-img

hanita

pencil-img

257

Ma kaj potem se da kaj pomagat s kašnimi terapijami ali čim podobnim?

clock-img

17.11.2005, 16:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem