writing-img

nekaj čisto mimo

clock-img

14.04.2005, 18:41

clock-img

Anonimen

Nimam pojma o računalnikih,res.Pa me zanima,kako ste si naredile tiste slikice zraven imena.Ne fotke,ampak koledarček,koliko ste noseče ali pa koliko so stari vaši:duda:.
Tenx za pomoč!

clock-img

14.04.2005, 18:52

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

koledarček se imenuje lilypie, dobi se na www.lilypie.com, drugače je bilo pa veliko govora o tem, pa poizkusi poizkati s pomočjo iskalnika.

LP
:):)-

clock-img

14.04.2005, 19:01

clock-img

Anonimen

Hvala za tako hitre odgovore!Bom poskusla najti...Če mi bo uspelo boste pa tako videle same!

clock-img

14.04.2005, 19:28

clock-img

Anonimen

MI4, meni še zdaj ni, pa se več ne ubadam s tem. Veliko sreče ;)

clock-img

14.04.2005, 19:54

clock-img

babylove

pencil-img

2473

clock-img

14.04.2005, 21:22

clock-img

Anonimen

Sej ta lily in gnuggle sem našla in vse,ma kako to prenest sem na RR in vtaknit k MI4?!
Jaz sem namreč ena tistih,ki za računanje še vedno uporabljam fižolčke namesto kalkulatorja,haha.
Sej imam čas pa se bom malo igračkala. Tastarejša :miska: že spi,ta v trebuhu skače ko nora,pa kaj naj drugega počnem? Likam al kaj?!
Čakam svojega:sloncek: da pride,je nekje na poti po Evropi.Tolažim se s tem,da ni s tajnico (ker sem to jaz).:)
Čau!

clock-img

14.04.2005, 23:12

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Navodilo od neinformatičarke 8). Na lilypie recimo, ko si narediš ta trakec, imaš pod njim 3 bela okenca z besedili (neki hieroglifi ;)). No in nad enim piše, da je za forume. Tam celo besedilo skopiraš in ga prilepiš na RR v svoj profil, pa je rešeno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem