cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nekaj o hrenavkah

clock-img

21.05.2005, 10:30

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Ne me kregat, ampak vest mi pravi, da moram to narest. Zato tekst iz teme malo nižje (o hrenavkah) skopiram še sem.

Ko ste se že tako razvnele, naj samo pripomnim, da je po besedah ene od reševalk v Ljubljanski NMP, hrenavka (kolobar) eno najpogostejših vzrokov za zadušitev pri malih otrocih. Je ravno prav velika (majhna), ravno pravšnje oblike, ravno prav mehka in ravno prav gladka, da zdrkne v sapnih in tam tudi ostane.

ZATO, če že dajete hrenavke, je bolje, če jih narežete po dolgem, na šnite. Pa dober tek

Lp, Boni

clock-img

21.05.2005, 10:32

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Jaz mu dam hrenovko tako da jo olupim in mu jo sama strgam kot meso ko mu dam...a je to tud ok

clock-img

21.05.2005, 11:24

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Hvala BONI!

clock-img

21.05.2005, 12:00

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

U pičica. Samo res.:zmeden2: Sicer mu jih ne narežem na kolobarje, ampak na trikotničke. Pa me je zdaj vseeno strah-čeprav jih dobi enkrat na dva meseca.

clock-img

21.05.2005, 13:00

clock-img

lin

pencil-img

2504

Jaz jo zmeraj najprej zrežem na kolobarje,pol pa malo pretlačim z vilico,da pride na več manjših mehkih koščkov,kar mislim da ni panike.vseeno pa hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem