writing-img

nekaj za popestritev

clock-img

19.10.2007, 17:16

clock-img

Anonimen

Hey
Zanima  me kak je kaj z kakšnimi vibratorčki med nosečnostjo? Pač včasi je treba malo popestrit sex, ane. user posted image  Ginekologinjo mi je malo noro spraševat, ko bi me mela za neko spolno obsedenko, mi pa smo si malo bolj domači tukaj ne user posted image  Vprašam vas kaj msilite med nosečnostjo vibrator da ali ne, pa kakšna španska muhica pa to :), a bi lahko kaj škodlo plodu?

in še eno vprašanje, kaj kaj priporočate?

clock-img

19.10.2007, 17:34

clock-img

daddy

pencil-img

2574

Kar se tiče vibratorja, ni nobenega razloga, da ga ne bi uporabljala. Španska muhca, e tam je pa že kemija. Torej velja tisto - pred uporabo natančno preberite navodilo, o tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom ( v tem primeru lahko tudi kar s prodajalcem/ko v Venera shopu ) user posted image .

clock-img

19.10.2007, 17:42

clock-img

Anonimen

A pa tale muhca sploh kaj deluje????Mislim , jaz bi  sam ne bi rada denar stran vrgla, če je brez vezeuser posted image  

clock-img

19.10.2007, 17:46

clock-img

daddy

pencil-img

2574

Najbolje boš potešila radovednost, če boš probala .... ampak jaz bi ti vseen rekel, da počakaj do konca nosečnosti ( ziher je ziher ).

clock-img

19.10.2007, 19:06

clock-img

srki

pencil-img

9222

Daj ti rajši svojega partnerja malo bolj pobezaj, ne pa špansko muhco pit ali jest (saj še vem ne, kako se jo uživauser posted image ). Vibrator pa ja, zakaj pa ne, saj ni kaj dosti drugačen od penisa-naravnegauser posted image user posted image .

clock-img

19.10.2007, 20:45

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

moja sestra je enkrat probala špansko muhco toda pravi da ni bilo učinka,da je škoda denarja..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

19.10.2007, 20:48

clock-img

Anonimen

Vibrator pomoje ni panike, muhce pa nebi. Itak ne delujeuser posted image . Če ni v glavi(domišliji) tud v tabletki niuser posted image .

clock-img

19.10.2007, 21:14

clock-img

Anonimen

Ah neee, ne jemat tabletke zato, da bi ti dogajalo- sploh pa med nosečnostjo ne! Vibrator pa mirne vesti user posted image
Uživajta

clock-img

21.10.2007, 10:20

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

uf jst tut nism za vnos kemije,pa še med nosečnostjo user posted image kaj pa veš,bol počakat,da pol nebi kej obžalovala!
vibrator pa....moj prijatel bi temu rekej "uf ORGAZMIČNO" user posted image

clock-img

21.10.2007, 10:38

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Vibrator pomoje ni panike, muhce pa nebi. Itak ne delujeuser posted image . Če ni v glavi(domišliji) tud v tabletki niuser posted image .

Se strinjam.

Je** se mi za vse in vsakogar.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem