writing-img

nela petrovič maribor

clock-img

04.07.2006, 15:11

clock-img

Anonimen

pozdravljene

rada bi vprašala ženske ki hodijo k tej ginekologinji kako je kaj pr vas
jaz imam namreč velik problem, sedaj ko sem noseča mi sestra reče da se tudi moram čisto slečt, mislim sp hlačke, kljub temu da za to ni potrebe, saj mi ne dela tam doli nič takega da bi mogla bit naga, se mi to zdi poniževalno da moram tam po ordinaciji hodit naga, a je pr vas tudi tako?????????
mogoče se vam zdi čudno vprašanje ampak res me to moti in naslednjič se zagotovo več ne slečem

clock-img

04.07.2006, 15:39

clock-img

cukerček

pencil-img

575

meni se ne zdi poniževalno saj si se prej tudi vedno slekla in berjamem da niti sestra niti ginekologinja ne mislita nič slabega. tak pač je. če pa te to tako zelo moti pa vprašaj sestro zakaj se moraš slečt, če pa te sploh ne bo pregledala "tam spodaj" pa boš vidla kaj bo.

ne se razburjat

clock-img

04.07.2006, 15:49

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Jaz se nikoli nisem rabila slačit, če me ni pregledovala. Drugače pa nič takšnega, sem imela vedno krilo zraven in sem si ga oblekla, da nisem tam čisto naga skakala okoli.

clock-img

04.07.2006, 20:29

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Jaz tudi hodim tja pa mislim da je to čisto normalno samo jaz imam k ginekologu VEDNO KRILO tak da nisem nikoli naga

clock-img

04.07.2006, 20:39

clock-img

malecka_mateja

pencil-img

3791

ok to ni nic cudnega jaz mam tui nelo petrovic
pa je to nekaj cisto normalnega ker ce bi vidl ada je kaj narobe bi te tui tam pregledala sp.ce pa te moti pa si krilo obleci pa je to to.to ni nic slabega in nic ponizevalnega sej smo vse zenske

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem