writing-img

nemirna med hranjenjem

clock-img

13.04.2006, 09:57

clock-img

Leae

pencil-img

53

Naša punčka 2,5 m je tako nemirna med hranjenjem, brca, maha z rokico, brusi nohtke na mojih prsih... A ima kdo podobne izkušnje? Ne vem več kaj naj naredim.

clock-img

13.04.2006, 10:15

clock-img

maya**

pencil-img

29

pozdravcek!

tudi moja je ze od vedno nemirna pri hranjenju. starejsa kot je mocnejsa je in tezje jo je "obvladat". pa kaj cem?? nc!user posted image  je pac zivc!! glavno, da vse poje in verjemi to ni malo! a jo dojis ali imas adaptirano mleko?? ce je adaptirano mogoce probaj z drugimi tako da malo okus zamenjas, mogoce ti bo pol bolj zagreta za papico. ne vem.. sj ti pravim- mi jo kar pustimo dokler pije.

le pozdrav

maya

clock-img

13.04.2006, 10:28

clock-img

kati*

pencil-img

649

tudi naš je bil dolgo časa tak (predvsem je dostikrat se umaknil, pojokcal, včasih se ful zvijal in napenjal, okol pogledal, se včasih tud pomeni z mano vmes, bohnedaj da naju kdo gleda ali pa se pogovarja z mano, ker pol z mislimi ni pri jedi) šele zdaj pri 6m se je počasi umirilo in pa ponoči je vedno lepo papal

lp, K

clock-img

13.04.2006, 10:36

clock-img

kaja29

pencil-img

187

punce, še dobro, da so živahni
kaj pa moja, ona pa kar zaspi zraven in jo moram ves čas neki bockat, da kaj poje, sicer se lahko uro in pol dojiva da je kaj

clock-img

13.04.2006, 20:57

clock-img

maya**

pencil-img

29

kaja29: to smo pa prov na zacetku tut mi meli. pa je slo mimo. zelo kmalu.

maya

clock-img

14.04.2006, 08:17

clock-img

Yasminka

pencil-img

549

Naša je ista! Praskanje, zvijanje in priklop-odklop se "nadaljujejo" že od 2.meseca. Zdaj jo zmoti že najmanjši šum. Ko papca mora biti vse tiho. Včasih ko se tako zvija, jokca ji v tistem trenutku ni do dojenja. Takrat prekineva, se malce poigrava in nadaljujeva kasneje.

clock-img

14.04.2006, 11:04

clock-img

Ada

pencil-img

102

Naš lumpi je tudi tak, včasih se je vznemirjal tako močno, da je pričel jokati. Šele sedaj smo ugotovili, da ima refluks in da zato joka. Sicer pa jo mogoče poskusi nahraniti takoj, ko se zbudi, pri nas je to delovalo. In v čimbolj mirnem okolju. Sicer pa prekini in se poigrajta, kot so že druge napisale, ali pa pogovarjajta.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem