writing-img

nemirno spanje

clock-img

20.08.2007, 07:25

clock-img

2mama

pencil-img

425

Moja user posted image user posted image  (zdaj stara 14 mesecev) zadnja dva, tri mesece spita zelo nemirno. V avtu in vozicku spita normalno (no, tam sta itak privezana), v posteljici pa bi ze pri prvem obracanju padla s posteljice, ce ne bi bilo resetk. Polozim ju spat, potem pa se ne samo obrneta na bok ali trebuh, ampak najdes glavo pri nogah, vcasih diagonala, nenormalne poze, vcasih ju slisim ponoci, ko se obracata, ko kateri z glavo zabije v resetke. Sicer sta cist normalna, jesca, pridna in navihana.

Je to normalno, kar pocneta ali kaj naj?

clock-img

20.08.2007, 08:29

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Naše dva (en je 22 mesecev, druga pa 6 mesecev) dobimo tudi v vseh možnih pozah... Taveliki je itak že v veliki postelji in imamo ograjo... Glavo pa najdeš zjutraj vse drugje, razen na pouštu ne.... user posted image user posted image user posted image Pupa spi v svoji posteljici, ampak imamo posteljico zaščiteno okrog, tako da z glavo ne tolče ob rešetke...

clock-img

20.08.2007, 10:06

clock-img

2mama

pencil-img

425

Aja,
potem je verjetno ok. No, mi smo tudi imeli obloge do pred kratkim, ko sta pogruntala, da se jih da ven spipat. In smo jih odstranili. Po selitvi dobita na tla samo jogije. Bomo videli, kaj bo potem.

clock-img

21.08.2007, 21:52

clock-img

janca

pencil-img

309

Tudi naš user posted image zelo nemirno spi s to razliko, da tudi zajoka ponoči, potem moram vstatuser posted image , mu dati flaško čaja, potem pa spi do jutra. Star je 12 mesecev in pol. 

clock-img

21.08.2007, 22:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem