writing-img

nemogoče

clock-img

17.08.2008, 14:12

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

kaj se je mojmu dans zgodilo.user posted image Ne morš verjet.Nekaj je po enmu mal pozabljenem predalu iskal in pospravljal.In kaj je najdel, 300 pozabljenih evrov, ki se niti ne spomni od kdaj je ta denar.user posted image user posted image user posted image
Je bil tako šokiran ,da sem mu rekla da če ne ve kaj z njimi jih lahko da tudi meni.
user posted image user posted image
Kaj takega se ne zgodi vsak dan.

clock-img

17.08.2008, 14:34

clock-img

*sato*

pencil-img

96

Povej mu, da si jih ti skrila tja, jutri pa hitro po nakupih user posted image .

clock-img

17.08.2008, 16:21

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

O, hvala lepa! Jaz sem pa že bala, da sem jih zgubla user posted image ... A da so se kar tam pri vas znašli?! user posted image

ROŽICA

clock-img

17.08.2008, 17:39

clock-img

dix

pencil-img

897

Tako sem jaz mojemu našla 8000 SIT ko smo imeli že dobre pol leta evre. Bili so pod mizo za računalnikom, so očitno padli tja, jih ni pogrešal, vesel pa jihje bil vseeno.

Sicer se ne da primerjat s 300 evri, ampak nekaj pa je bilo tisto tudi user posted image

clock-img

17.08.2008, 18:05

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

zmeraj prav pride jauser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.08.2008, 18:31

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi
kaj se je mojmu dans zgodilo.user posted image Ne morš verjet.Nekaj je po enmu mal pozabljenem predalu iskal in pospravljal.In kaj je najdel, 300 pozabljenih evrov, ki se niti ne spomni od kdaj je ta denar.user posted image user posted image user posted image
Je bil tako šokiran ,da sem mu rekla da če ne ve kaj z njimi jih lahko da tudi meni.
user posted image user posted image
Kaj takega se ne zgodi vsak dan.

...al' pa meni. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem