writing-img

nemogoče hranjenje

clock-img

26.11.2008, 08:40

clock-img

teja28

pencil-img

236

POzdravljene,
zadnje dni je hranjenje na žlico pri nas nočna mora. user posted image  si takoj, ko dobi v usta žlico hrane, v usta stlači še obe rokici. POsledica je seveda umazanija in to, da skoraj nič ne poje. Res je, da mu rastejo zobki, zato upam, da je to nekako povezano. Kaj menite?

clock-img

26.11.2008, 09:01

clock-img

melanija

pencil-img

934

Moj ima 9 mesecov in to tudi počne, ne vedno pa vendar. Ko mu dam npr. krompir pa špinačo z žlico v usta, mora obvezno primit nazaj ven iz ust z rokami in si nato nazaj stlači. Kaj čmo.

Jaz pucam in brišem sproti, da ni vse kot pri prašičkih sam odvadit ga ne morem, sem mu provala držat rokici proč,  jih umikat pa ni pomagalo.

Zgleda da mora videt in otipat kaj mu dajem, ga bo že minilo ko bo prerasel to fazo.

clock-img

26.11.2008, 09:11

clock-img

cupacups

pencil-img

255

uhh...jaz teh problemov nimam...ker jo vzamem k sebi v naročje in lepo papava....
no dons pa dobi stolček za hranjenje...bomo vidli kako bo tam notri...
za enkrat je vse ok
probaj jo k sebi v naročje vzet

clock-img

26.11.2008, 09:11

clock-img

cupacups

pencil-img

255

popravek
ga v naročje vzet

clock-img

26.11.2008, 09:28

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Poskusi mu dati koščke hrane, tako da jih sam nosi v usta.

Sicer pa, otroci to počnejo. Jaz po vsakem obroku spiram tetra plenice z vanishom (mi ji damo okoli vratu še plenico, potem pa še slinček user posted image ), brišem po tleh,... da ne govorim, da smo pri teh mesecih, kot jih ima tvoj, pupo nosili kar pod tuš po hranjenju, ker smo jo hranili kar samo v pamperski user posted image user posted image user posted image .

Kaj bo šele, ko bodo hotli sami jesti z žlico user posted image user posted image user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

26.11.2008, 09:32

clock-img

matic0105

pencil-img

305

Poznamo user posted image user posted image user posted image . Pri nas je vse umazano - ta mali, jaz, miza, cunje, lasje, tla...In je včasih res kot pri prašičkih.

clock-img

26.11.2008, 09:53

clock-img

teja28

pencil-img

236

no, me veseli, da nismo edini pujsi user posted image  Bomo pač čakali, da mine, vmes pa prali, prali, prali ... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem