writing-img

nenavadna črtica

clock-img

14.08.2006, 21:04

clock-img

Mannca

pencil-img

48

Ojla!
Danes zjutraj sem delala test za ugotavljanje nosečnosti s First Sign. Ponavadi se je takoj kontrolni okenc obarval in nato se je pokazala črtica, v okencu za nosečnost pa ni bilo ničesaruser posted image . Danes zjutraj pa je bilo ravno obratno - najprej se je obarvalo okence za nosečnost, in je to trajalo skoraj minutko - nato se je pojavila črtica prečno v kontrolnem okencu, kar je uredu, nato pa se je pojavila še prečna črtica v okencu za nosečnost. Ali se je kateri že zgodilo kaj takega - ne vem, kaj pomeni tale prečna črtica.
Hvala za odgovor in LP.
Manca

clock-img

14.08.2006, 21:05

clock-img

Mannca

pencil-img

48

OJ!
Mal sem napisala narobe - sm takoj opazila. V okencu kjer je srček se je pojavila poševna črtica in ne prečna - kot naj bi se v primeru nosečnosti.

clock-img

15.08.2006, 08:31

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

mislim da si user posted image

Srečna družina

www.bambino.si

clock-img

15.08.2006, 12:49

clock-img

Anonimen

Če je ta poševna črtica ravna in jasna, potem ponovi test čez dva dni (načeloma je test pravilen, če sta obe prečni). Če je pa bolj zmazek in nekoliko "skrivljena" črtica, pa nosečnosti verjetno ni. Jaz vedno uporabljam ta test in vedno je v testen okenčku nekaj videt. Ko sem bila res noseča, se je pa pokazala jasna, močna in temno obarvana prečna črta še preden se je kontrolno okence obarvalo. Spraševala sem prodajalko DM-ja v Celovcu, zakaj je vedno nekaj videt in je obrazložila, da najverjetneje zato, ker je test narejen tako, da se najprej vse obarva roza, potem pač kaj barvila ostane... Tudi sama je potrdila, da je test pozitiven, če je črtica jasno vidna in obarvana temneje (bolj vijolično) in da testa naj nikakor ne gledamo pod različnimi koti in proti svetlobi, ker pri FS obrisi ostajajo...
Držim pesti, da ti nasledji pokaže jasni user posted image

clock-img

15.08.2006, 14:32

clock-img

Mannca

pencil-img

48

Ojla!

Hvala za vaše odgovore! Sem takoj zjutraj naredila spet test (sem ugotovila, da imam še en test doma) in na žalost ni bilo user posted image user posted image .
Tko da še kar naprej upamo...

Lep dan,
Mannca

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem