writing-img

neobstojen lak za nohte

clock-img

15.11.2007, 13:20

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Punce, a ima katera še podobne težave z lakom za nohte?
Meni gre vsak lak vedno full hitro dol (na konicah) in mi gre to pošteno na živce.
V torek zvečer sem si nalakirala nohte in že včeraj zvečer bi ga morala dati dol, ker zgledajo nohti tako znucano, da je full grdo.
Imam pa ponavadi temno nalakirane nohte in se to full opazi.
Trenutno imam lak od Nivee, ampak tudi pri drugih se mi dogaja isto. a je kakšna rešitev, da lak zdrži vsaj 4,5 dni?

Hvala.

clock-img

15.11.2007, 13:23

clock-img

April

pencil-img

5459

Mal dlje zdrži, če si daš čez še nadlak.

clock-img

15.11.2007, 13:48

clock-img

solatja

pencil-img

952

pa če si za domača opravila (pomivanje posode) natakneš rokavice. sicer pa meni tisti, ki dlje trajajo (neli lorealovi, pa saj jih ima vsaka firma nekaj) dejansko dlje zdržijo. 

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

clock-img

15.11.2007, 13:51

clock-img

smigli

pencil-img

1088

moj recept

Vedno si umijem roke preden kar koli začnem, da razmastim nohte, dam prozorno podlago pomožnosti proti cepljenju, potem nanesem barvni lak (včasih 2 plasti) in nato nadlak. Med eno in drugo plastjo pa je potrebno malo počakat, da se fajn posuši. Pri gospodinjskih opravilih pa vestno uporabljam rokavice. Drugače pa imam lak od L¨oreala , traja pa mi celih sedem dni.

clock-img

15.11.2007, 14:06

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Vedno perem posodo z rokavicami. Imam neko manijo glede tega, se mi vsi režijo.

No, lak gre vseeno dol.
Verjetno bo treba kar kakšen nadlak, ampak sem glede tega bolj nepotrpežljiva in vedno kupim te hitrosušeče lake, ker se mi ne da pri miru sedeti in čakati, da se posuši 5 plasti laka.

clock-img

15.11.2007, 18:45

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Verjetno bo treba kar kakšen nadlak, ampak sem glede tega bolj nepotrpežljiva in vedno kupim te hitrosušeče lake, ker se mi ne da pri miru sedeti in čakati, da se posuši 5 plasti laka.

Se hitro suši in hitro gre dol. user posted image
A si res lakiraš v 5. plasteh? - potem se ti lak že zato lušči dol. Uporabi le 2 plasti. Ali pa si naredi francosko manikuro- se mi zdi, da se dlje obdrži, ker je na koncih več plasti. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

18.11.2007, 08:11

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Najboljši lak ki em ga kdaj v mojem življenju imela je od Pupe Lacca rinforzante.ne vem točnega prevoda.Zdržal mi je po cel teden, roke pa imam pogosto pod sem imela pogosto pod vodo in razkužili, zaradi dela.V mullerju ga nimajo več, žal. 
Zdaj ga imam od Mavale.Osnovni lak in nadlak, pa je tudi ok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem